De lekkerste wandeltochten van
Nederland en België
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Routes

Waar bevinden zich onze routes?


Overal in Nederland en België is wel een route van Happen en Stappen in de buurt. Op dit moment zijn 60 routes actief, maar dat aantal neemt alleen maar toe. Klik op de landkaart en bekijk per provincie het aanbod. Het is ook mogelijk om direct op routenaam of startpunt te zoeken.

Zoek een route:Hoe werkt het?


  • De reservering moet uiterlijk één dag vooraf om 18.00 uur binnen zijn, zodat onze horecapartners rekening kunnen houden met uw komst.
  • De ochtendetappe kost € 23,95 per persoon (exclusief drankjes). Dat is inclusief koffie en gebak, soep, luxe broodje en de routebeschrijving.
  • De middagetappe kost € 29,95 per persoon (exclusief drankjes). Dat is inclusief koffie en gebak, soep, hoofdgerecht en de routebeschrijving.
  • Slecht weer op komst? Geen probleem: tot één dag vooraf kunt u tot 17:00 uur uw boeking kosteloos wijzigen.

Selecteer een provincie:


Selecteer op de kaart een provincie waar u wilt Happen en Stappen.
Noord-Brabant Limburg Utrecht Gelderland Zeeland Zuid-Holland Noord-Holland Overijssel Drenthe Friesland Belgisch Limburg Liège en de Voerstreek Noord-Brabant Limburg Utrecht Gelderland Zeeland Groningen Zuid-Holland Noord-Holland Overijssel Drenthe Friesland Flevoland Belgisch-limburg Liège Vlaams-Brabant