De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Happen en Stappen: de lekkerste wandeltochten van Nederland en BelgiŽ!

Van uitgestrekte heidevelden tot sfeervolle vestingstadjes: Happen en Stappen brengt u naar de mooiste plekjes van de Lage Landen. Dus trek de stoute schoenen aan en stap mee van koffie tot hoofdgerecht.

Verspreid over Nederland en BelgiŽ zijn 30 routes aangelegd. Iedere route wordt verzorgd door twee restaurants. Goed om te weten: u kunt altijd zelf kiezen waar u wilt starten. Happen en Stappen heeft zowel een ochtend- als een middagarrangement.

Happen en Stappen = 3 gangen, 2 restaurants, 1 prachtige omgeving. Nieuwsgierig? Ontdek onze routes.

Hoe ziet een dagje Happen en Stappen eruit?

Uw dag begint met ontvangst bij ťťn van de restaurants met een lekker kopje koffie of thee met gebak. Hierna wandelt u naar het tweede restaurant, waar u kunt opwarmen met een heerlijke kop soep. Vervolgens gaat u met de benenwagen wederom via een schitterende route weer terug naar het startpunt. Hier sluit u de dag af met een uitgebreide lunch of heerlijk hoofdgerecht.

U bepaalt zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op de route u wilt starten en of u in de ochtend (Ä 21,95) of in de middag (Ä 27,95) gaat Happen en Stappen. De prijs is exclusief drankjes. Nieuwsgierig? Ontdek onze routes.