De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

't Zundert van Van Gogh - 15 km.

7,6 / 10
12 evaluatie(s)

Wie aan Zundert denkt, denkt aan Vincent Van Gogh. De geboorteplaats van deze meester. Tijdens deze wandeling leert u Vincent Van Gogh beter kennen en wandelt u door de velden en wegen van zijn jeugd waar zijn inspiratie is ontstaan. 

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€ 21,95 p.p.) of het middagarrangement (€ 27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Lunch Inn
Indien u ervoor kiest om te starten bij Lunch Inn ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Lunch Inn.
- Vervolgens wandelt u verder naar Herberg 't Pannehûske voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Lunch Inn waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Herberg 't Pannehûske
Indien u ervoor kiest om te starten bij Herberg 't Pannehûske ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Herberg 't Pannehûske.
- Vervolgens wandelt u verder naar Lunch Inn voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Herberg 't Pannehûske waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Lunch Inn Lunch Inn
Markt 14
4881 CN Zundert
076-8501137
www.lunch-inn.nl

Herberg 't PannehŻske Herberg 't PannehŻske
Roosendaalsebaan 4
4885 JK Achtmaal
076-5985248
www.pannehuske.nlPraktische informatie

Mogelijk bij B&B Zundert, voor meer informatie kunt u contact opnemen via 076-8501137. Tevens mogelijk bij B&B de Moeren, neem voor meer informatie een kijkje op: www.bbdemoeren.nl Gratis parkeren mogelijk bij beide ondernemingen. Mits aangelijnd toegestaan. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Aanwezig bij beide ondernemingen.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Niet geopend op maandag Niet geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Op maandag en dinsdag kan deze route niet gewandeld worden.

Op deze route is het leuk om voorafgaand (bij een middag-arrangement) of naderhand (bij een ochtend-arrangement) een bezoek te brengen aan het Van GoghHuis. Meer informatie hierover openingstijden en prijzen kunt u vinden op www.vangoghhuis.com.

- Wanneer u het middagarangement bij Lunch inn start kan dit enkel om 12.00 uur. Lunch Inn sluit haar deuren om 17.00 uur.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route