De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Ontdek de watervallen van Loenen - 20 km.

7,3 / 10
11 evaluatie(s)

Ga mee op ontdekkingstocht in deze mooie omgeving. Kijk je ogen uit bij de hoogste waterval van het land en geniet van dit prachtige bosrijke gebied. Tijdens deze bijzondere wandeltocht gaat u ook even terug in de tijd bij Kasteel Ter Horst, een prachtig Gelders kasteel welke nog steeds bewoond wordt. Ontdek en geniet!

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€ 21,95 p.p.) of het middagarrangement (€ 27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Stuyv Inn Food & Drinks
Indien u ervoor kiest om te starten bij Stuyv Inn Food & Drinks ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Stuyv Inn Food & Drinks.
- Vervolgens wandelt u verder naar De Brasserie voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Stuyv Inn Food & Drinks waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij De Brasserie
Indien u ervoor kiest om te starten bij De Brasserie ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij De Brasserie.
- Vervolgens wandelt u verder naar Stuyv Inn Food & Drinks voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar De Brasserie waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Stuyv Inn Food  & Drinks Stuyv Inn Food & Drinks
Stuijvenburchstraat 143
6961 CV Eerbeek
0313-849837
www.stuyvinn.nl

De Brasserie De Brasserie
Hoge Bergweg 30
7361 GS Beekbergen
055-3575520
www.landal.nlPraktische informatie

Overnachten is mogelijk bij Landal GreenParks Heideheuvel. Gelieve vooraf te reserveren. Mogelijk bij Landal GreenParks Heideheuvel en op de Stuvenburchstraat. Toegestaan, mits aangelijnd. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Aanwezig.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Deze route kan 7 dagen per week gewandeld worden. 

- In januari en februari kan deze route op dinsdag niet gewandeld worden.

Let op
- Wanneer u het ochtendarrangement bij Stuyv Inn Food & Drinks wilt starten kan dit enkel vanaf 10.30 uur gestart worden.
- Van oktober t/m maart kan het ochtendarrangement enkel gestart worden bij Stuyv Inn Food & Drinks. Let op! Dit kan vanaf 10.30 uur
- Deze route is niet rolstoeltoegankelijk. 
- Wij adviseren u om goed schoeisel te dragen daar de wandeling over zand en bospaden gaat. In de winter zijn laarzen aan te raden.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route