De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Land van Maas en Waal - 13 km.

7,4 / 10
73 evaluatie(s)

In het land van Maas en Waal waar twee rivieren samenkomen, stapt men door de unieke dorpen Wamel en Beneden-Leeuwen. Het is goed vertoeven waar de mensen al vroeg leerden om samen te werken met één van de krachtigste natuurelementen, water.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Hotel Restaurant 't Veerhuis
Indien u ervoor kiest om te starten bij Hotel Restaurant 't Veerhuis ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Hotel Restaurant 't Veerhuis.
- Vervolgens wandelt u verder naar Hotel Restaurant De Twee Linden voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Hotel Restaurant 't Veerhuis waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Hotel Restaurant De Twee Linden
Indien u ervoor kiest om te starten bij Hotel Restaurant De Twee Linden ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Hotel Restaurant De Twee Linden.
- Vervolgens wandelt u verder naar Hotel Restaurant 't Veerhuis voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Hotel Restaurant De Twee Linden waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Binnenkort kunt u voor deze route reserveren.
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Hotel Restaurant 't Veerhuis Hotel Restaurant 't Veerhuis
Veerweg 2
6659 KD Wamel
0487-501254
www.hotelveerhuis.nl

Hotel Restaurant De Twee Linden Hotel Restaurant De Twee Linden
Zandstraat 100
6658 CX Beneden-Leeuwen
0487-591234
www.detweelinden.nlPraktische informatie

U kunt bij beide ondernemingen overnachten.  U kunt bij beide ondernemeningen gratis parkeren. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd en op het terras. Bij 't Veerhuis mogen honden ook binnen, mits aangelijnd. Hotel Restaurant 't Veerhuis ligt 2 km van station Tiel. Een van de mogelijkheden om bij Hotel Restaurant 't Veerhuis te komen is door de fiets- en voetveer "Pomola" in Tiel naar Wamel te nemen. Bij beide ondernemingen is WIFI aanwezig.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
Let op, maatregelen tijdens corona 
- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Let op
- De veerpont van Wamel naar Tiel vaart voor de laatste keer tot 18:10 uur, gelieve ruim voor deze tijd bij de veerpont te arriveren.
- Wij adviseren u deze route met stevige waterdichte wandelschoenen te wandelen, daar de reguliere route gedeelte over zandpaden loopt.
- Er is ook een alternatieve etappe die niet over zandpaden gaat. 
- Deze route is niet rolstoelvriendelijk.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route