De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Linie lopen langs 't Gein - 10 km.

8,4 / 10
135 evaluatie(s)

Het Liniepad ligt op het zuidoostfront van de Stelling van Amsterdam. Je wandelt langs forten en batterijen en over een liniedijk van het historische verdedigingswerk. De wandeling biedt je een weidse blik over het Utrechtse landschap met water, molens en langgerekte landerijen.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij deze Happen en Stappen route kunt u zelf bepalen of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Programma
Uw dagje Happen en Stappen ziet er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Boutique Hotel de Witte Dame.
- Vervolgens wandelt u verder naar Anna Haen voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Boutique Hotel de Witte Dame waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Boutique Hotel de Witte Dame Boutique Hotel de Witte Dame
Stationsplein 3
1391 GS Abcoude
0294-269475
www.hoteldwd.nl

Anna Haen Anna Haen
Gein Zuid 23a
1391 JE Abcoude
0294-288108
www.annahaen.nlPraktische informatie

U kunt een overnachting boeken bij Boutique Hotel de Witte Dame. U kunt gratis parkeren bij het startpunt (Hotel de Witte Dame). Gedeelte in de wandeling is een hond niet toegestaan Het startpunt, Hotel de Witte Dame, ligt 800 meter verwijderd van treinstation Abcoude. WIFI beschikbaar

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Niet geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2020
Deze route kan in verband met de corona maatregelen op dit moment niet geboekt worden.

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Wilt u deze route met een grote(re) groep gaan Happen en Stappen? Gelieve alvorens een reservering te plaatsen ons te contacteren via info@happenenstappen.nl zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken. 

- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Let op
- U kunt op deze route enkel het ochtendarrangement reserveren.
- Deze route kan enkel gestart worden bij Boutique Hotel de Witte Dame.
- Deze route kunt u met maximaal 4 personen boeken. Wilt u met een grotere groep boeken, neem dan even contact op via info@happenenstappen.nl.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route