De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Limburg

Limburg kent een enorm gevarieerd landschap. Uitgestrekte heiden, prachtige bosgebieden en de heuvels in het zuiden garanderen altijd een prachtige wandeltocht.


Toon als tegels  Toon als lijst

Sorteren op: Routenaam | Startplaats | Afstand
8,0 / 10
28 evaluatie(s)

Bijzondere belevenissen in Nationaal Park 'Maasduinen'

Bijzondere belevenissen in Nationaal Park 'Maasduinen'
Startpunten:

Afstand:
Afferden
Heijen
19 km
Paviljoen Bleijenbeek beschikt over camperplaatsen. Bij Hoeve Carpe Diem is een B&B en een camping aanwezig. Ja, bij beide locaties is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Ja, bij beide locaties is WiFi beschikbaar.
8,0 / 10
96 evaluatie(s)

Dwalen langs het Drielandenpunt

Dwalen langs het Drielandenpunt
Startpunt:
Afstand:
Vaals
10 km
Indien u wilt overnachten bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek dan kunt u een luxe tweepersoonskamer met ontbijt boeken voor een speciaal tarief van Ä95 (zaterdag toeslag Ä15). Reserveringen kunnen telef U kunt bij beide ondernemingen gratis parkeren. Bij Taverne de Grenssteen en bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in de bistro zijn honden binnen toegestaan mits aangelijnd. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is wifi aanwezig, bij Taverne de Grenssteen niet.
8,2 / 10
77 evaluatie(s)

Genieten in het Geuldal

Genieten in het Geuldal
Startpunten:

Afstand:
Meerssen
Valkenburg a/d Geul
18 km
Geen overnachtingsmogelijkheden Bij beide locaties is parkeergelegenheid aanwezig. Honden zijn toegestaan Beide locaties zijn te bereiken met de trein (5 minuten loopafstand naar 't Koetshoes en 10 min. naar Uitspanning de Nachtegaal). Ja, bij beide locaties is WiFi beschikbaar.
7,7 / 10
22 evaluatie(s)

Kuieren in Kempen-Broek

Kuieren in Kempen-Broek
Startpunten:

Afstand:
Bocholt
Weert
21 km
Bij Crossmoor kunt u overnachten (van maart t/m oktober is het hotel geopend). Ja, bij beide locaties is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Honden zijn toegestaan op het terras, mits aangelijnd. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Ja, bij beide locaties is WiFi beschikbaar.
Boek nu en
schrijf de eerste recensie!

Verrukkelijk vertier in Valkenburg

Verrukkelijk vertier in Valkenburg
Startpunt:
Afstand:
Valkenburg
15 km
Overnachting mogelijk bij B&B de la Ruine Gratis parkeren beschikbaar bij beide ondernemingen. Toegestaan, mits aangelijnd Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij beide estaurants beschikbaar