De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Dwalen langs het Drielandenpunt - 11 km.

8,0 / 10
156 evaluatie(s)

Dit idyllische stukje Zuid-Limburg voelt als een vakantie in het buitenland. Niet alleen de prachtige natuur, maar ook de pittige slingerbochten zorgen voor een uitdagend mooie wandeling. Stap snel mee en geniet van het 'Sjoene Limburg'.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement enkel kiezen voor een starttijd van 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek
Indien u ervoor kiest om te starten bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek .
- Vervolgens wandelt u verder naar Taverne de Grenssteen voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Bilderberg Kasteel Vaalsbroek waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Taverne de Grenssteen
Indien u ervoor kiest om te starten bij Taverne de Grenssteen ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Taverne de Grenssteen.
- Vervolgens wandelt u verder naar Bilderberg Kasteel Vaalsbroek voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Taverne de Grenssteen waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek Bilderberg Kasteel Vaalsbroek
Vaalsbroek 1
6291 NH Vaals
0433-089308
www.bilderberg.nl/vaals/kasteel-vaalsbroek

Taverne de Grenssteen Taverne de Grenssteen
Viergrenzenweg 97
6291 BM Vaals
0433-065200
www.drielandenpunt.nlPraktische informatie

Indien u wilt overnachten bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek dan kunt u een luxe tweepersoonskamer met ontbijt boeken voor een speciaal tarief van Ä95 (zaterdag toeslag Ä15). Reserveringen kunnen telef U kunt bij beide ondernemingen gratis parkeren. Bij Taverne de Grenssteen en bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in de bistro zijn honden binnen toegestaan mits aangelijnd. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij beide restaurants aanwezig

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2020
- Deze route is 7 dagen per week te wandelen.

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Het is van belang dat bezoekers zich houden aan de aangepaste maatregelen. Deze regels kunnen doorgenomen worden via de volgende link:  www.bilderberg.nl/hotelinfo. Tevens zullen er bij aankomst een aantal vragen gesteld worden– op basis daarvan kan eventueel toegang dan alsnog geweigerd worden

- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Let op, start bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek
- Vanaf september t/m april kunt u enkel vanaf 12.00 uur starten.

Let op
- Het ochtendarrangement kan enkel om 11.00 uur gestart worden. Wanneer u start bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek kunt u enkel vanaf 12:00 uur starten.
- Deze route is niet geschikt voor rolstoelgebruikers.
- Taverne de Grenssteen sluit haar deuren om 17.00 uur in de winterperiode. Gelieve hier niet later dan 16.15 uur te arriveren voor het hoofdgerecht.

Overnachting
Indien u wilt overnachten bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek dan kunt u een luxe tweepersoonskamer met ontbijt boeken voor een speciaal tarief van €95 (zaterdag toeslag €15). Reserveringen kunnen telefonisch of per e-mail (reserveringen@vaalsbroek.nl) reserveren onder vermelding van WBV-HAPSTAP.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route