De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

De Posbank en de wonderschone Veluwezoom - 12 km.

Wandelend langs alle hoogtepunten van de Veluwezoom is het alleen maar intens genieten. 
Van de heideheuvels rond de Posbank tot Landgoed Rhederoord, het uitzicht blijft adembenemend mooi en zorgt voor een onvergetelijke dag.


Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. Bij het ochtendarrangement kunt u starten bij het Restaurant Koetshuis Rhederoord vanaf 10.00, 10.30 of 11.00. Indien u start bij Paviljoen de Posbank kunt u enkel deze route starten vanaf 11.00 uur voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Paviljoen de Posbank
Indien u ervoor kiest om te starten bij Paviljoen de Posbank ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Paviljoen de Posbank.
- Vervolgens wandelt u verder naar Restaurant Koetshuis Rhederoord voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Paviljoen de Posbank waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Restaurant Koetshuis Rhederoord
Indien u ervoor kiest om te starten bij Restaurant Koetshuis Rhederoord ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Restaurant Koetshuis Rhederoord .
- Vervolgens wandelt u verder naar Paviljoen de Posbank voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Restaurant Koetshuis Rhederoord waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Restaurant Koetshuis Rhederoord Restaurant Koetshuis Rhederoord
Parkweg 19
6994 CM De Steeg
026-4959104
www.rhederoord.nl

Paviljoen de Posbank Paviljoen de Posbank
Beekhuizenseweg 1
6991 JM Rheden
026-4950930
www.paviljoendeposbank.nlPraktische informatie

U kunt overnachten bij Landgoed Rhederoord. Gelieve voor meer informatie rechtstreeks contact op te nemen. Gratis Parkeren bij beide restaurants Honden niet toegestaan. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij beide restaurants aanwezig

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Deze route kan 7 dagen per week gewandeld worden.

Let op
- Het ochtendarrangement kan enkel gestart worden bij Paviljoen de Posbank.
- Het middagarrangement kan enkel gestart worden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord.
- Deze route is niet rolstoeltoegankelijk.

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Tijdens de coronamaatregelen dient u om uiterlijk 16.45 uur te arriveren bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. Om 17.30 uur zullen zij het laatste drankje serveren. 
- Bij Paviljoen de Posbank is het enkel mogelijk om gebruik te maken van takeaway.


- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants uitsluitend mogelijk om gebruik te maken van takeaway. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Op dit moment zijn de terrassen geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Gelieve hier rekening mee te houden tijdens uw dagje Happen en Stappen.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route