De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Wandelen van Warnsborn tot Westerheide - 13 km.

7,8 / 10
5 evaluatie(s)

Een prachtige wandeltocht aan de rand van natuurgebied de Veluwe. U wandelt over de Westerheide en door de groene bosrijke omgeving van Schaarsbergen. Een heerlijke afwisselende route waarbij u de geschiedenis van het gebied overal kunt herkennen in het landschap!

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Restaurant het Boshuis
Indien u ervoor kiest om te starten bij Restaurant het Boshuis ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Restaurant het Boshuis.
- Vervolgens wandelt u verder naar Restaurant de Hofmeester voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Restaurant het Boshuis waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Restaurant de Hofmeester
Indien u ervoor kiest om te starten bij Restaurant de Hofmeester ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Restaurant de Hofmeester.
- Vervolgens wandelt u verder naar Restaurant het boshuisvoor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Restaurant de Hofmeesterwaar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Restaurant de Hofmeester Restaurant de Hofmeester
Papendallaan 22
6816 VD Arnhem
026-4821479
www.restaurantdehofmeester.nl

Restaurant het Boshuis Restaurant het Boshuis
Koningsweg 14
6816 TC Arnhem
026-3518825
www.restaurantboshuis.nlPraktische informatie

Mogelijk nabijgelegen op het park. Voor meer informatie en beschikbaarheid verwijzen wij u graag door naar de receptie van het park: Droompark Hooge Veluwe in Arnhem. 088-0551500 Restaurant Boshuis beschikt over nabijgelegen parkeerruimte Honden zijn toegestaan bij Restaurant Boshuis Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij beide restaurants aanwezig

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Niet geopend op dinsdag Niet geopend op woensdag Niet geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Op dinsdag, woensdag en donderdag kan deze route niet gewandeld worden.

Let op
- Het ochtendarrangement kan enkel gestart worden bij Restaurant De Hofmeester.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route