De lekkerste wandeltochten van
Nederland en België
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Happen in het Groene Hart - 18 km.

8,2 / 10
150 evaluatie(s)

Midden in het Groene Hart bevindt zich een uitgestrekt polderlandschap. Langs pittoreske veenriviertjes en over kaarsrechte houtkaden voert de weg dwars door de open weiden. Rust en ruimte nodigen uit tot ontspanning en bezinning. Wellicht dat pelgrims juist daarom al eeuwenlang door dit gebied trekken…

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Restaurant Belvedère
Indien u ervoor kiest om te starten bij Restaurant Belvedère ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Restaurant Belvedère
- Vervolgens wandelt u verder naar Partycentrum In 't Witte Paard voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Restaurant Belvedère waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Partycentrum In 't Witte Paard
Indien u ervoor kiest om te starten bij Partycentrum In 't Witte Paard ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Partycentrum In 't Witte Paard.
- Vervolgens wandelt u verder naar Restaurant Belvedère voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Partycentrum In 't Witte Paard waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Restaurant Belvedère Restaurant Belvedère
Lekdijk West 4
2871 MK Schoonhoven
0182-325222
www.hotelbelvedere.nl

Partycentrum In 't Witte Paard Partycentrum In 't Witte Paard
Cabauwsekade 42
3411 EC Lopik
0348-551532
www.inhetwittepaard.nlPraktische informatie

U kunt overnachten bij Belvedère. Gelieve rechtstreeks contact op te nemen. U kunt bij beide ondernemingen gratis parkeren Mits aangelijnd toegestaan. U kunt Restaurant Belvédère bereiken met de bus (lijn 497 vanuit Gouda). Na 400 meter vindt u restaurant Belvédère Bij beide ondernemingen aanwezig.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Niet geopend op maandag Niet geopend op dinsdag Niet geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Op maandag, dinsdag en woensdag kan deze route niet gewandeld worden. 

- Van 1 oktober t/m 1 april kan enkel het middagarrangement gewandeld worden. Let op! Deze kan enkel gestart worden bij Restaurant Belvedère.

Let op
- Deze route is niet geschikt voor rolstoelgebruikers.
- Een groot gedeelte van de route gaat over onverharde paden en wij raden daarom bij veel regenval goede wandelschoenen aan.
- U passeert verschillende hekken en veeroosters, daarom is deze route niet geschikt voor honden.
- Het middagarrangement kan enkel om 12.00 uur gestart worden.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route