De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Stapvoets genieten rondom Kasteel Cannenburch - 15 km.

7,7 / 10
22 evaluatie(s)

Ervaar het leven in een 18e-eeuws kasteel met deze Happen en Stappen route! Het bezoek aan kasteel Cannenburch laat u de geschiedenis ervaren. In combinatie met de heerlijke gerechten en de prachtige omgeving en natuur van Vaassen is deze wandeling zeker de moeite waard!

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Eethuis Eekterzicht
Indien u ervoor kiest om te starten bij Eethuis Eekterzicht ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Eethuis Eekterzicht.
- Vervolgens wandelt u verder naar Bar | Restaurant | Lounge | De Emsterie voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Eethuis Eekterzicht waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!

 Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Eethuis Eekterzicht Eethuis Eekterzicht
Dorpsstraat 64
8171 BS Vaassen
0578-623992
www.eekterzicht.nl

Bar | Restaurant | Lounge | De Emsterie Bar | Restaurant | Lounge | De Emsterie
Hoofdweg 25
8166 AC Emst
0578-661255
www.deemsterie.nlPraktische informatie

Geen overnachtingsmogelijkheden Gratis parkeren beschikbaar bij beide ondernemingen. Honden toegestaan op het terras Het startpunt is niet bereikbaar met de trein bij beide ondernemingen aanwezig

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Niet geopend op zondag Niet geopend op maandag Niet geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Op maandag, dinsdag en zondag kan deze route niet gewandeld worden.

Let op
- Deze route kan enkel gestart worden bij Eethuis Eekterzicht.
- Bij deze route kan enkel het ochtendarrangement geboekt worden.
- Een bezoek aan het kasteel is zeker aan te raden. Een bezoek kost voor volwassenen € 11,50 per persoon en voor kinderen € 5,00 euro (museumkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun pas tijdens reguliere openingstijden). Het kasteel is geopend van april t/m oktober. In de maanden november t/m maart is het kasteel gesloten.

Indien u van plan bent om Kasteel Cannenburch te bezoeken willen wij u erop attenderen dat wegens de corona maatregelen het kasteel van woensdag t/m zondag te bezoeken is. U dient op voorhand een ticket voor een bezoek aan Kasteel Cannenburch te reserveren dit kan via Tickets.glk.nl/cannenburch. 

Wat u moet weten

  • U kunt het kasteel alleen bezoeken door vooraf te reserveren.
  • Uw kaartje is alleen geldig op de door u geselecteerde datum en tijd.
  • Het is niet mogelijk om na aankoop de datum of tijd van uw kaartje te wijzigen.
  • Neem altijd uw fysieke museumkaart, donateurspas GLK, CJP, pas, kortingsbon of voucher mee! Deze is alleen geldig in combinatie met uw reserveringsbewijs voor datum en tijdstip. Toon beiden bij de kassa.
  • Alle bezoekers zijn gehouden aan de gedragsregels voor een veilig en verantwoord museumbezoek in de anderhalve meter samenleving.
  • Aangeschafte kaarten kunnen niet worden terug gegeven en/of omgeruild.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route