De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Belevenissen in Bergen aan Zee - 10 km.

7,8 / 10
342 evaluatie(s)

Stap mee door een van de meest geliefde plaatsen aan de Noordzeekust. Perfect gedurende ieder seizoen en ideaal om een dagje te wandelen en uit te waaien. Wissel strand af met duinen en bossen en geniet ondertussen van heerlijke gerechten.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€23,95 p.p.) of het middagarrangement (€29,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Hotel Restaurant Victoria
Indien u ervoor kiest om te starten bij Hotel Restaurant Victoria ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Hotel Restaurant Victoria.
- Vervolgens wandelt u verder naar De Duinerij voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Hotel Restaurant Victoria waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Hotel Restaurant Victoria Hotel Restaurant Victoria
Zeeweg 33
1865 AB Bergen aan Zee
072-5812358
www.hotelvictoria.nl

De Duinerij De Duinerij
C.F. Zeiler Boulevard 10
1865 BB Bergen aan Zee
072-5896099
www.deduinerij.nlPraktische informatie

Overnachten is mogelijk bij Hotel Victoria. U kunt contact opnemen via 072-581 2358 U kunt betaald parkeren in de buurt van het startpunt Honden zijn toegestaan, echter moeten ze van 1 april tot 1 oktober aan de lijn Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij beide ondernemingen aanwezig

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Niet geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2024
- Op dinsdag kan deze route niet gewandeld worden. 

- Op 6 juli is het middag programma reeds volgeboekt. 


Let op
- Bij deze route kan er enkel gestart worden bij Hotel Restaurant Victoria.
- Bij het middagarrangement dient u voor 17:00 te arriveren bij Hotel Restaurant Victoria zodat ze u kunnen garanderen voor een plekje
- U kunt bij deze route enkel tot twee dagen van te voren uw boeking annuleren. Mocht u een dag van te voren of op de dag zelf willen annuleren, is het helaas niet kosteloos. 
- De route is niet rolstoelvriendelijk.

Duinkaart (verplicht)
- Op deze route dient u in het bezit te zijn van een Duinkaart. Deze zijn (vooraf) verkrijgbaar via https://www.pwn.nl/natuur/duinkaart of bij één van de kaartautomaten bij de ingang van het duingebied.
- In de winterperiode (tussen 1 oktober en 1 mei) mogen honden los op het strand. In de zomermaanden (tussen 1 mei en 1 oktober) mogen honden alleen los tussen 19:00 uur 's avonds en 10:00 uur 's ochtends. Na 10:00 uur moeten honden aan de lijn.

Parkeren
In Bergen aan Zee geldt betaald parkeren vanaf 1 maart tot 1 november van 10.00 tot 19.00 uur en kost € 1,90 per/uur met een maximum van € 12,00 per dag (prijzen onder voorbehoud). In de wintermaanden in het weekend, op zaterdag en zondag, is het ook betaald parkeren. Ook bij het startpunt kunt u betaald parkeren.

Happen en Stappen app

Momenteel is de app niet beschikbaar. Mocht u hem in het verleden al gedownload hebben, raden wij u aan deze niet te gebruiken, aangezien de informatie niet up-to-date is.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route