De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Belevenissen in Bergen aan Zee - 16 km.

7,9 / 10
228 evaluatie(s)

Stap mee door een van de meest geliefde plaatsen aan de Noordzeekust. Perfect gedurende ieder seizoen en ideaal om een dagje te wandelen en uit te waaien. Wissel strand af met duinen en bossen en geniet ondertussen van heerlijke gerechten.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Zilt Bergen aan Zee
Indien u ervoor kiest om te starten bij Zilt Bergen aan Zee ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Zilt Bergen aan Zee.
- Vervolgens wandelt u verder naar De Duinerij voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Zilt Bergen aan Zee waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Zilt Bergen aan Zee Zilt Bergen aan Zee
C.F. Zeiler Boulevard 12
1865 BB Bergen aan Zee
072-5817004
www.ziltbergenaanzee.nl

De Duinerij De Duinerij
C.F. Zeiler Boulevard 10
1865 BB Bergen aan Zee
072-5896099
www.deduinerij.nlPraktische informatie

Geen overnachtingsmogelijkheden Bij Zilt Bergen aan Zee is het betaald parkeren. Honden zijn toegestaan, echter moeten ze van 1 april tot 1 oktober aan de lijn Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij beide ondernemingen aanwezig

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Niet geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2022
- Op dinsdag kan deze route niet gewandeld worden.

Let op
- Bij deze route kan er enkel gestart worden bij Zilt Bergen aan Zee.
- Op deze route dient u in het bezit te zijn van een Duinkaart. Deze zijn (vooraf) verkrijgbaar via https://www.pwn.nl/natuur/duinkaart of bij één van de kaartautomaten bij de ingang van het duingebied.
- In de winterperiode (tussen 1 oktober en 1 mei) mogen honden los op het strand. In de zomermaanden (tussen 1 mei en 1 oktober) mogen honden alleen los tussen 19:00 uur 's avonds en 10:00 uur 's ochtends. Na 10:00 uur moeten honden aan de lijn.
- De route is niet rolstoelvriendelijk.

Parkeren
- In Bergen aan Zee geldt betaald parkeren vanaf 1 maart tot 1 november van 10.00 tot 19.00 uur en kost 1,90 per/uur met een maximum van 12,00 per dag.
Bij de parkeerautomaten kunt u betalen met muntgeld en pin of via uw smartphone (mobile app)..

Happen en Stappen app

Momenteel is de app niet beschikbaar. Mocht u hem in het verleden al gedownload hebben, raden wij u aan deze niet te gebruiken, aangezien de informatie niet up-to-date is.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route