De lekkerste wandeltochten van
Nederland en België
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Belevenissen in Bergen aan Zee - 13 km.

7,9 / 10
188 evaluatie(s)

Stap mee door een van de meest geliefde plaatsen aan de Noordzeekust. Perfect gedurende ieder seizoen en ideaal om een dagje te wandelen en uit te waaien. Wissel strand af met duinen en bossen en geniet ondertussen van heerlijke gerechten.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Hotel Meyer & Grand Café Maz
Indien u ervoor kiest om te starten bij Hotel Meyer & Grand Café Maz ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Hotel Meyer & Grand Café Maz.
- Vervolgens wandelt u verder naar Strandpaviljoen Zuid voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Hotel Meyer & Grand Café Maz waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Strandpaviljoen Zuid
Indien u ervoor kiest om te starten bij Strandpaviljoen Zuid ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Strandpaviljoen Zuid.
- Vervolgens wandelt u verder naar Hotel Meyer & Grand Café Maz voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Strandpaviljoen Zuid waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Hotel Meyer & Grand Café Maz Hotel Meyer & Grand Café Maz
Jacob Kalffweg 4
1865 AR Bergen aan Zee
072-5812488
www.hotelmeyer.nl

Strandpaviljoen Zuid Strandpaviljoen Zuid
Strand 10
1865 AT Bergen aan Zee
072-5894687
www.strandpaviljoenzuid.nlPraktische informatie

Overnachtingen beschikbaar bij Hotel Meyer Gratis parkeren mogelijk bij Hotel Meyer. U dient hiervoor echter wel een parkeervergunning op te halen, daarbij wordt een borg gevraagd van € 20,-. Honden zijn toegestaan, echter moeten ze van 1 april tot 1 oktober aan de lijn Het startpunt is niet bereikbaar met de trein bij beide ondernemingen aanwezig

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2020
Deze route kan in verband met de corona maatregelen op dit moment niet geboekt worden. 

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Let op
- Het middagarrangement kan enkel gestart worden bij Hotel Meyer & Grand Café Maz.
- Indien u start bij Strandpaviljoen Zuid en met de auto komt dan kunt u het beste in uw navigatie Van der Wijckplein invoeren. U loopt vervolgens richting het strand, hier vindt u direct Strandpaviljoen Zuid.
- Een duinkaart is verplicht bij deze wandeling en kan gratis verkregen worden bij Hotel Meyer & Grand Café Maz, ook als u start bij Strandpaviljoen Zuid.
- In de winterperiode (tussen 1 oktober en 1 mei) mogen honden los op het strand. In de zomermaanden (tussen 1 mei en 1 oktober) mogen honden alleen los tussen 19:00 uur 's avonds en 10:00 uur 's ochtends. Na 10:00 uur moeten honden aan de lijn.
- De route is niet rolstoelvriendelijk.
- U kunt gratis parkeren bij Hotel Meyer. U dient hiervoor echter wel een parkeervergunning op te halen, daarbij wordt een borg gevraagd van € 20,-.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route