De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Wandelen en genieten rondom het Berkeldal - 18 km.

7,8 / 10
36 evaluatie(s)

Wandel in rust door dit prachtige Achterhoekse landschap.
Volg de meanderende Berkel en wandel langs bolle akkers terwijl U geniet van de mooie plekjes die de Achterhoek rijk is.Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Start bij 't Langenbaergh
Indien u ervoor kiest om te starten bij 't Langenbaergh ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij 't Langenbaergh
- Vervolgens wandelt u verder naar Landhotel de Hoofdige Boer voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar't Langenbaergh waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

't Langenbaergh 't Langenbaergh
Deventerweg 1
7245 AW Laren (GLD)
0573-401209
www.langenbaergh.nl

Landhotel De Hoofdige Boer Landhotel De Hoofdige Boer
Dorpsstraat 38
7218 AH Almen
0575-431744
www.dehoofdigeboer.nlPraktische informatie

Overnachting is mogelijk bij de Hoofdige Boer Gratis parkeren beschikbaar bij beide ondernemingen. Honden zijn toegestaan Het startpunt is bereikbaar met de trein Bij beide ondernemingen aanwezig

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Niet geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Op maandag en dinsdag kan deze route niet gewandeld worden.

Let op
Bij deze route kan er enkel gestart worden bij 't Langenbaergh.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route