De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Dwalen door Doorwerth en Wolfheze - 14 km.

7,5 / 10
88 evaluatie(s)

Dwaal mee door Doorwerth en Wolfheze en het heuvelachtige landschap dat mooie uitzichten creeërt. Naast de prachtige natuur, ziet u ook historische elementen terug komen. Stap mee en geniet in het mooie Gelderland!

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Lunchroom 't 12 uurtje
Indien u ervoor kiest om te starten bij Lunchroom 't 12 uurtje ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Lunchroom 't 12 uurtje.
- Vervolgens wandelt u verder naar Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Lunchroom 't 12 uurtje waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze
Indien u ervoor kiest om te starten bij Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze.
- Vervolgens wandelt u verder naar Lunchroom 't 12 uurtje voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen routeReserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Lunchroom 't 12-uurtje Lunchroom 't 12-uurtje
Van der Molenallee 121
6865 CB Doorwerth
026-7676041
www.lunchroom12uurtje.nl

Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze
Wolfhezerweg 17
6874 AA Wolfheze
026-3337852
www.hotelwolfheze.nlPraktische informatie

U kunt bij Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze rechtstreeks een hotelovernachting boeken. Bij beide restaurants kunt u gratis parkeren. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Bij Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze zijn ze alleen aangelijnd toegestaan op het terras. Het station van Wolfheze ligt op 15 minuten loopafstand van Bilderberg Wolfheze. 't 12 uurtje is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij beide restaurants is gratis wifi aanwezig.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Niet geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Op maandag en zondag kan deze route niet gewandeld worden.

Let op
- Van dinsdag t/m donderdag sluit de keuken van Lunchroom 't 12 uurtje om 17:30 uur. Op vrijdag en zaterdag sluit de keuken om 18:00 uur. Gelieve hier rekening mee te houden wanneer u het middagarrangement start bij Lunchroom 't 12 uurtje.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route