De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Dwalen door Doorwerth en Wolfheze - 14 km.

7,5 / 10
141 evaluatie(s)

Dwaal mee door Doorwerth en Wolfheze en het heuvelachtige landschap dat mooie uitzichten creeërt. Naast de prachtige natuur, ziet u ook historische elementen terug komen. Stap mee en geniet in het mooie Gelderland!

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€23,95 p.p.) of het middagarrangement (€29,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Lunchroom 't 12 uurtje
Indien u ervoor kiest om te starten bij Lunchroom 't 12 uurtje ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Lunchroom 't 12 uurtje.
- Vervolgens wandelt u verder naar Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Lunchroom 't 12 uurtje waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze
Indien u ervoor kiest om te starten bij Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze.
- Vervolgens wandelt u verder naar Lunchroom 't 12 uurtje voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen routeReserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Lunchroom 't 12-uurtje Lunchroom 't 12-uurtje
Van der Molenallee 121
6865 CB Doorwerth
026-7676041
www.lunchroom12uurtje.nl

Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze
Wolfhezerweg 17
6874 AA Wolfheze
026-3337852
www.hotelwolfheze.nlPraktische informatie

U kunt bij Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze rechtstreeks een hotelovernachting boeken. Bij beide restaurants kunt u gratis parkeren. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Bij Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze zijn ze alleen aangelijnd toegestaan op het terras. Het station van Wolfheze ligt op 30 minuten loopafstand van Fletcher Hotel-restaurant Wolfheze. 't 12 uurtje is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij beide restaurants is gratis wifi aanwezig.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Niet geopend op zondag Niet geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2023
- Op maandag en zondag kan deze route niet gewandeld worden.

- Op 30 en 31 mei kan deze route niet gewandeld worden.

Let op
- Van dinsdag t/m donderdag sluit de keuken van Lunchroom 't 12 uurtje om 17:30 uur. Op vrijdag en zaterdag sluit de keuken om 18:00 uur. Gelieve hier rekening mee te houden wanneer u het middagarrangement start bij Lunchroom 't 12 uurtje.
- Nadat u uw boeking heeft geplaatst, kunt u via info@happenenstappen.nl met het vermelden van uw boekingsnummer de GPX bestanden opvragen van beide etappes.

Happen en Stappen app

Momenteel is de app niet beschikbaar. Mocht u hem in het verleden al gedownload hebben, raden wij u aan deze niet te gebruiken, aangezien de informatie niet up-to-date is.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route