De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Paraderen in de Peel - 17 km.

7,9 / 10
77 evaluatie(s)

Paraderen door twee prachtige dorpen in de Peel - Elsendorp en Handel - zorgt voor een typisch vakantie-voor-één-dag gevoel. U stapt over de hei, door bossen en velden. Ontdek dit verborgen stukje Noord-Brabant nu zelf.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€23,95 p.p.) of het middagarrangement (€29,95 p.p.) wilt boeken.U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Hotel Restaurant Keizersberg
Indien u ervoor kiest om te starten bij Hotel Restaurant Keizersberg ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Hotel Restaurant Keizersberg.
- Vervolgens wandelt u verder naar Foodies & Zo voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Hotel Restaurant Keizersberg waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Foodies & Zo 
Indien u ervoor kiest om te starten bij Foodies & Zo ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Foodies & Zo.
- Vervolgens wandelt u verder naar Hotel Restaurant Keizersberg voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Foodies & Zo waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Hotel Restaurant Keizersberg Hotel Restaurant Keizersberg
Zeelandsedijk 45
5424 TL Elsendorp
0492-351610
www.restaurantkeizersberg.nl

Foodies & Zo Foodies & Zo
O.L. Vrouwestraat 33
5423 SH Handel
0492-321655
www.foodiesenzo.nlPraktische informatie

U kunt overnachten bij Hotel Restaurant Keizersberg. U kunt bij beide ondernemingen gratis parkeren. Honden zijn aangelijnd toegestaan bij Foodies & Zo, Bij Hotel Restaurant Keizersberg alleen toegestaan op het terras. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij beide ondernemingen is WIFI aanwezig.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Niet geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2024
- Op maandag kan deze route niet gewandeld worden. 

- Op 12 mei kan deze route niet gewandeld worden.

Let op
- Deze route is niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens.
- Op zondag opent Foodies & Zo haar deuren vanaf 11.30 uur. Starten bij Foodies & Zo is op zondag daarom enkel mogelijk vanaf 11.30 uur.
- Het ochtendarrangement kan enkel gestart worden bij Hotel Restaurant Keizersberg vanaf 11.00 uur, met uitzondering van zondag. Op zondag kan er bij beide restaurants gestart worden.
- Indien je het middagprogramma start bij Foodies & Zo, dien je uiterlijk om 16:30u terug te zijn, daar zij om 17:00u sluiten. 
- In de wintermaanden is het raadzaam om het middagarrangement uiterlijk te starten om 12.30 uur (neemt u voor de zekerheid ook een reflecterend hesje mee).

Happen en Stappen app

Momenteel is de app niet beschikbaar. Mocht u hem in het verleden al gedownload hebben, raden wij u aan deze niet te gebruiken, aangezien de informatie niet up-to-date is.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route