De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Paraderen in de Peel - 15 km.

7,8 / 10
41 evaluatie(s)

Paraderen door twee prachtige dorpen in de Peel - Elsendorp en Handel - zorgt voor een typisch vakantie-voor-één-dag gevoel. U stapt over de hei, door bossen en velden. Ontdek dit verborgen stukje Noord-Brabant nu zelf.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken.U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Hotel Restaurant Keizersberg
Indien u ervoor kiest om te starten bij Hotel Restaurant Keizersberg ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Hotel Restaurant Keizersberg.
- Vervolgens wandelt u verder naar Foodies & Zo voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Hotel Restaurant Keizersberg waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Foodies & Zo 
Indien u ervoor kiest om te starten bij Foodies & Zo ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Foodies & Zo.
- Vervolgens wandelt u verder naar Hotel Restaurant Keizersberg voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Foodies & Zo waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Hotel Restaurant Keizersberg Hotel Restaurant Keizersberg
Zeelandsedijk 45
5424 TL Elsendorp
0492-351610
www.restaurantkeizersberg.nl

Foodies & Zo Foodies & Zo
O.L. Vrouwestraat 33
5423 SH Handel
0492-321655
www.foodiesenzo.nlPraktische informatie

U kunt overnachten bij Hotel Restaurant Keizersberg. U kunt bij beide ondernemingen gratis parkeren. Honden zijn aangelijnd toegestaan bij Foodies & Zo, Bij Hotel Restaurant Keizersberg alleen toegestaan op hun (overdekt/verwarmd) terras Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij beide ondernemingen is WIFI aanwezig.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Deze route kan 7 dagen per week gewandeld worden.

- Op 24, 25, 26, 31 december en 1 januari kan deze route niet gewandeld worden.

Let op
- Het ochtendarrangement is enkel te starten bij Hotel Restaurant Keizersberg. (M.u.v. zondag dan kunt u bij beide restaurants starten).
Op maandag en dinsdag is het middagarrangement enkel te starten bij Hotel Restaurant Keizersberg. 
- In de wintermaanden is het raadzaam om het middagarrangement uiterlijk te starten om 12.30 uur (neemt u voor de zekerheid ook een reflecterend hesje mee).

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u vanaf zaterdag 25 september een QR code voor te leggen. Enkel een QR code van een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs geeft toegang. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route