De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Laveren door levendig Lochem - 15 km.

8,0 / 10
165 evaluatie(s)

Stap mee door deze groene, levendige gemeente. Imposante bomenrijen wisselen af met zacht kronkelende beken en prachtig grasland. Niet alleen de natuur, maar ook de architectuur levert spectaculaire beelden op. De prachtige landhuizen en Kasteel de Cloese zijn zeker de moeite waard. Wandel en geniet in het wonderschone Lochem.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.


Start bij 't Hof van Gelre
Indien u ervoor kiest om te starten bij 't Hof van Gelre ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij 't Hof van Gelre.
- Vervolgens wandelt u verder naar Hotel BonAparte voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar 't Hof van Gelre waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Hotel BonAparte
Indien u ervoor kiest om te starten bij Hotel BonAparte ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Hotel BonAparte.
- Vervolgens wandelt u verder naar 't Hof van Gelre voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Hotel BonAparte waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Hotel BonAparte Hotel BonAparte
Lochemseweg 37
7244 RR Barchem
0573-298900
www.hotelbonaparte.nl

Hof van Gelre Hof van Gelre
Nieuweweg 38
7241 EW Lochem
0573-253351
www.hofvangelre.nlPraktische informatie

U kunt overnachten bij beide ondernemingen. U kunt bij beide ondernemingen gratis parkeren. Bij BonAparte zijn honden wel toegestaan op het terras en andere binnenruimtes (met uitzondering van het restaurant) Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij beide ondernemingen is WIFI aanwezig.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2020
Deze route kan 7 dagen per week gewandeld worden.

Let op, maatregelen tijdens corona 
-
Tijdenss de coronamaatregelen dient u voor 18:00 uur het hoofdgerecht te hebben genuttigd. Dit staat in lijn met de richttijden. Gelieve hier rekenening mee te houden. Bedankt voor uw begrip.

- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Let op
- Deze route is niet toegankelijk met een wandelwagen of een rolstoel vanwege de vele onverharde paden en steile klim en afdalingen.
- U kunt het GPX bestand aanvragen van deze route via info@happenenstappen.nl wanneer u heeft geboekt.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route