De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Wandelen van Berendonck tot de Overasseltse- en Hatertse Vennen - 13 km.

8,0 / 10
144 evaluatie(s)

Wandel door de Berendonck en de Overasseltse en Hatertse Vennen. Ieder jaargetijde heeft hier zijn eigen kleur en geur. Ontdek de grote verscheidenheid aan flora en fauna terwijl u ondertussen geniet van de Gelderse gastvrijheid.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Restaurant St. Walrick
Indien u ervoor kiest om te starten bij Restaurant St. Walrick ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Restaurant St. Walrick.
- Vervolgens wandelt u verder naar Restaurant Magnolia's Golfbaan De Berendonck voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Restaurant St. Walrick waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Restaurant Magnolia's Golfbaan De Berendonck
Indien u ervoor kiest om te starten bij Restaurant Magnolia's Golfbaan De Berendonck ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Restaurant Magnolia's Golfbaan De Berendonck.
- Vervolgens wandelt u verder naar Restaurant St. Walrick voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Restaurant Magnolia's Golfbaan De Berendonck waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.


Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Restaurant Magnolia's Restaurant Magnolia's
Weg door de Berendonck 40
6603LP Wijchen
024-6451682
www.burggolf.nl

Restaurant St. Walrick Restaurant St. Walrick
St Walrickweg 5
6611 KG Overasselt
024-6221385
www.walrick.nlPraktische informatie

Geen overnachtingsmogelijkheden Bij beide ondernemingen is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij beide ondernemingen is WIFI aanwezig.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Deze route kan 7 dagen per week gewandeld worden.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u vanaf zaterdag 25 september een QR code voor te leggen. Enkel een QR code van een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs geeft toegang. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route