De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Oogverblindend Ommen - 13 km.

8,1 / 10
231 evaluatie(s)

Verscholen tussen de bossen en aan de oever van de Vecht ligt Ommen, één van de oudste Hanzesteden van Overijssel, met een rijke geschiedenis, schitterende natuurgebieden en een bruisend centrum. Ommen is ontstaan op een rivierduin bij een doorwaadbare plaats in de rivier de Vecht. Een wandeling door dit gebied levert vele oogverblindende plaatjes op. Stap mee en ontdek dit prachtige stukje Nederland.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken.

Start bij Spoor 7 Ommen
Indien u ervoor kiest om te starten bij Spoor 7 Ommen ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Spoor 7 Ommen.
- Vervolgens wandelt u verder naar Hotel - Restaurant Wildthout voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Spoor 7 Ommen waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Hotel - Restaurant Wildthout
Indien u ervoor kiest om te starten bij Hotel - Restaurant Wildthout ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Hotel - Restaurant Wildthout.
- Vervolgens wandelt u verder naar Spoor 7 Ommen voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Hotel - Restaurant Wildthout waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Spoor 7 Ommen Spoor 7 Ommen
Stationsweg 35
7731 AX Ommen
0529-462606
www.spoor7.nl

Hotel Ė Restaurant Wildthout Hotel Ė Restaurant Wildthout
Hammerweg 40
7731 AK Ommen
0529-451592
www.hotelwildthout.nlPraktische informatie

U kunt overnachten bij Hotel - Restaurant Wildthout gelieve voor meer informatie rechtstreeks contact op te nemen met het hotel. Gratis Parkeren bij beide restaurants Mits aangelijnd toegestaan. Spoor 7 is gevestigd op het station van Ommen aanwezig

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Deze route kan 7 dagen per week gewandeld worden.

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants uitsluitend mogelijk om gebruik te maken van takeaway. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Op dit moment zijn de terrassen geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Gelieve hier rekening mee te houden tijdens uw dagje Happen en Stappen.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route