De lekkerste wandeltochten van
Nederland en België
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Smullen in landelijk Leusden - 14 km.

8,2 / 10
132 evaluatie(s)

Diversiteit in landschappen, rijk aan historie en bijzondere boerderijen. Leusden heeft het allemaal en maakt dit tot een perfect wandelgebied waar genoten kan worden van de variatie in landschappen.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Eeterij de Hessenkar
Indien u ervoor kiest om te starten bij Eeterij de Hessenkar ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Eeterij de Hessenkar.
- Vervolgens wandelt u verder naar Ons de Glind voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Eeterij de Hessenkar waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Grand café Ons' in De Glind
Indien u ervoor kiest om te starten bij Ons de Glind ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Ons de Glind.
- Vervolgens wandelt u verder naar Eeterij de Hessenkar voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Ons de Glind waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Eeterij de Hessenkar Eeterij de Hessenkar
Hessenweg 172
3791 PN Achterveld
0342-451318
www.hessenkar.nl

Grand Café Ons Grand Café Ons
Rudolphlaan 2
3794 MZ De Glind
0342-459000
www.onsdeglind.nlPraktische informatie

Er is een camping en B&B op loopafstand aanwezig. U kunt bij beide ondernemingen gratis parkeren. Honden zijn niet toegestaan. Beide ondernemingen zijn vanaf het station per bus bereikbaar. Bij beide ondernemingen is WIFI aanwezig.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Niet geopend op maandag Niet geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Op maandag en dinsdag kan deze route niet gewandeld worden.

Let op
- Bent u met 10 personen of meer? Neem dan contact op met info@happenenstappen.nl voor de mogelijkheden. In overleg gaat de Hessenkar hier extra voor open ook op maandag en dinsdag.
- U kunt uw hond niet meenemen gedurende het wandelen van deze route daar een gedeelte van de route verboden is voor honden.

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route