De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Stappen door Sneek en IJlst - 14 km.

8,3 / 10
173 evaluatie(s)

Stappen door twee prachtige Friese steden vol historie, waarbij de Elfstedentocht een centraal punt inneemt in het verleden en heden. Wandel mee langs bijzondere bezienswaardigheden en geniet van de rijke geschiedenis en de Friese trots.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€23,95 p.p.) of het middagarrangement (€29,95 p.p.) wilt boeken.

Start bij Bistro Jikke
Indien u ervoor kiest om te starten bij Bistro Jikke ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Bistro Jikke.
- Vervolgens wandelt u verder naar Stadsherberg Het Wapen van Ijlst voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Bistro Jikke waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Stadsherberg Het Wapen van Ijlst
Indien u ervoor kiest om te starten bij Stadsherberg Het Wapen van Ijlst ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Stadsherberg Het Wapen van Ijlst.
- Vervolgens wandelt u verder naar Bistro Jikke ek voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Stadsherberg Het Wapen van Ijlst waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Stadsherberg Het Wapen van IJlst Stadsherberg Het Wapen van IJlst
Galamagracht 1-4
8651 EB IJlst
0515-531315
www.wapenvanijlst.nl

Bistro Jikke Bistro Jikke
Lemmerweg 8
8607 BZ Sneek
0515-859085
www.bistrojikke.nlPraktische informatie

U kunt bij beide ondernemingen overnachten. U kunt parkeren bij parkeergarage Boschplein of bij het parkeerterrein aan de Dassenboarch 32, nabij de Poiesz supermarkt. Afhankelijk van het startpunt. Honden zijn toegestaan bij Het Wapen van Ijlst, alleen niet voor overnachting. Beide ondernemingen zijn bereikbaar per trein via station Sneek of Station IJlst. Het is dan nog 11 minuten lopen. Bij beide ondernemingen is WIFI aanwezig.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2024
Deze route kan 7 dagen per week gewandeld worden.

Parkeren
Wanneer u de route start bij Bistro Jikke kunt u parkeren bij parkeergarage Boschplein. Als u hier ondergronds parkeert, parkeert u de eerste 24 uur gratis. Adres: Boschplein | 8607 AT Sneek.
Als u de route start bij Het Wapen van Ijlst kunt u parkeren op het parkeerterrein aan de Dassenboarch 32, nabij de Poiesz supermarkt. Het is dan nog enkele minuten lopen.

Happen en Stappen app

Momenteel is de app niet beschikbaar. Mocht u hem in het verleden al gedownload hebben, raden wij u aan deze niet te gebruiken, aangezien de informatie niet up-to-date is.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route