De lekkerste wandeltochten van
Nederland en België
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Stappen over het strand - 17 km.

8,0 / 10
90 evaluatie(s)

Stap over het strand en drentel langs de duinen terwijl u geniet van het prachtige uitzicht en de bijzondere bezienswaardigheden. Spot zeehonden in de verte op de zandbank en wandel door het bunkercomplex uit de Tweede Wereldoorlog. Laat u verrassen door alle mogelijkheden en de pracht van dit gebied terwijl u ondertussen geniet van heerlijke gerechten

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Beachclub 't Gorsje
Indien u ervoor kiest om te starten bij Beachclub 't Gorsje ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Beachclub 't Gorsje.
- Vervolgens wandelt u verder naar Bistro SKÅL voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Beachclub 't Gorsje waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Bistro SKÅL
Indien u ervoor kiest om te starten bij Bistro SKÅL ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Bistro SKÅL.
- Vervolgens wandelt u verder naar Beachclub 't Gorsje voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Bistro SKÅL waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Bistro SKÅL Bistro SKÅL
Vrijheidsweg 1
3253 LS Ouddorp
0187-685413
www.bistroskal.com

Beachclub 't Gorsje Beachclub 't Gorsje
Brouwersdam buitenzijde 2
3253 MC Ouddorp
0187-684612
www.tgorsje.nlPraktische informatie

Geen overnachtingsmogelijkheden bekend. U kunt bij beide ondernemingen gratis parkeren. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd en op het terras. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij beide ondernemingen is WIFI aanwezig.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Van oktober t/m juni kan deze route enkel op vrijdag, zaterdag en zondag gewandeld worden.

Let op
- Deze route is niet rolstoeltoegankelijk.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route