De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Marcheren langs Oevers en Dijken - 15 km.

8,0 / 10
72 evaluatie(s)

Langs oevers is het goed toeven. Hier op de grens van Brabant en Gelderland wordt iedereen op z'n wenken bediend: zonaanbidders en watersporters, maar zeker ook natuurliefhebbers. Wie over de dijken en langs de oevers tussen Oijen en Oss wandelt, wordt getrakteerd op prachtige panorama's. Dat wordt genieten...

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij De Winkel Borrel en Eetbar
Indien u ervoor kiest om te starten bij De Winkel Borrel en Eetbar ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij De Winkel Borrel en Eetbar.
- Vervolgens wandelt u verder naar Bierbrouwerij Oijen voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar De Winkel Borrel en Eetbar waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Bierbrouwerij Oijen
Indien u ervoor kiest om te starten bij Bierbrouwerij Oijen ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Brouwerij Oijen.
- Vervolgens wandelt u verder naar De Winkel Borrel en Eetbar voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Bierbrouwerij Oijen waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

De Winkel Borrel en Eetbar De Winkel Borrel en Eetbar
Peperstraat 5
5341 CZ Oss
0412-651211
www.dewinkelvandenise.nl

Bierbrouwerij Oijen Bierbrouwerij Oijen
Oijense Bovendijk 61
5394 LA Oijen
0412-492217
www.speciaalbierbrouwerij.nlPraktische informatie

Geen overnachtingsmogelijkheden bekend. Gratis parkeren is mogelijk bij Bierbrouwerij Oijen. Gratis parkeren is niet mogelijk bij De Winkel Borrel en Eetbar. Niet toegestaan. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Aanwezig.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Niet geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Op dinsdag kan deze route niet gewandeld worden.

- Van 27 september t/m mei kan deze route op maandag niet gewandeld worden.

Let op
- Wanneer u het ochtendarrangement wilt boeken kunt u enkel bij Bierbrouwerij Oijen.
- De route is uit te breiden naar 18 kilometer. Deze langere etappe voert u langs de oevers van de Maas. U kunt hiervoor de routebeschrijving raadplegen, deze ontvangt u bij het door uw gekozen startpunt. 
Wanneer u wilt starten bij Bierbrouwerij Ooijen kan dit enkel om 11.00 uur. Dit geldt zowel voor een ochtend- als middagarrangement.
- Wanneer u wilt starten bij De Winkel Borrel en Eetbar kan dit enkel om 12.00 uur. Dit geldt zowel voor een ochtend- als middagarrangement.
- Deze route is niet rolstoeltoegankelijk.

Let op, parkeergelegenheid
Het is bij De Winkel Borrel en Eetbar niet mogelijk om gratis te parkeren. 
Op alle grote en kleine parkeerterreinen in het centrum van Oss geldt een tarief van € 1,50 per uur en maximaal € 2,50 voor 4 uur. Als u langer dan 4 uur parkeert, dan betaalt u op deze parkeerterreinen maximaal € 4,- per dag.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u vanaf zaterdag 25 september een QR code voor te leggen. Enkel een QR code van een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs geeft toegang. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route