De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Laveren langs de Lange Linschoten - 18 km.

7,9 / 10
142 evaluatie(s)

De Lange Linschoten is een rivierarm en loopt van Linschoten naar Oudewater. Het begint in Linschoten vlak bij de A12 vanuit de Korte Linschoten en komt in Oudewater uit in de Hollandse IJssel middels een sluis. Stap mee langs de Lange Linschoten en geniet van de vele boerderijen, witte bruggen en natuurschoon.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Brasserie Joia
Indien u ervoor kiest om te starten bij Brasserie Joia ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Brasserie Joia.
- Vervolgens wandelt u verder naar het Wapen van Linschoten voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Brasserie Joia waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Het Wapen van Linschoten
Indien u ervoor kiest om te starten bij Het Wapen van Linschoten ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Het Wapen van Linschoten.
- Vervolgens wandelt u verder naar Brasserie Joia voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Het Wapen van Linschoten waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Het Wapen van Linschoten Het Wapen van Linschoten
Dorpstraat 34
3461 CT Linschoten
0348-412912
www.hetwapenvanlinschoten.nl

Brasserie Joia Brasserie Joia
Havenstraat 1-2
3421 BS Oudewater
0348-567150
www.joiabrasserie.nlPraktische informatie

Geen overnachtingsmogelijkheden bekend. U kunt bij beide ondernemingen gratis parkeren. Mits aangelijnd op het terras toegestaan. Bereikbaar vanaf station Woerden (3 km van het Wapen van Linschoten) Bij beide restaurants aanwezig.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Niet geopend op zondag Niet geopend op maandag Niet geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Op maandag en dinsdag kan deze route niet gewandeld worden. 

Let op
- Het middagprogramma kan enkel gestart worden bij Het Wapen van Linschoten.

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants uitsluitend mogelijk om gebruik te maken van takeaway. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Op dit moment zijn de terrassen geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Gelieve hier rekening mee te houden tijdens uw dagje Happen en Stappen.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route