De lekkerste wandeltochten van
Nederland en België
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Bijzondere belevenissen in Nationaal Park 'Maasduinen' - 12 km.

8,1 / 10
80 evaluatie(s)

In het noorden van Limburg ligt een bijzonder gebied. Een hoge zandrug doorkruist er bossen en heidevelden. Nationaal Park Maasduinen biedt onderdak aan de langste rivierduinengordel van Nederland. Een prachtige bestemming voor een groen avontuur.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Boscafé 't Rimpelt 
Indien u ervoor kiest om te starten bij Boscafé 't Rimpelt ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Boscafé 't Rimpelt.
- Vervolgens wandelt u verder naar Paviljoen Bleijenbeek voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Boscafé 't Rimpelt waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Paviljoen Bleijenbeek
Indien u ervoor kiest om te starten bij Paviljoen Bleijenbeek ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Paviljoen Bleijenbeek.
- Vervolgens wandelt u verder naar Boscafé 't Rimpelt voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Paviljoen Bleijenbeek waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Boscafé 't Rimpelt Boscafé 't Rimpelt
Rimpelt 31
5851 EK Afferden
0485-531400
www.restaurantboscafe.nl/rimpelt

Paviljoen Bleijenbeek Paviljoen Bleijenbeek
Bleijenbeek 14
5851 EE Afferden
0485-530084
www.bleijenbeek.nlPraktische informatie

Paviljoen Bleijenbeek beschikt over camperplaatsen. Ja, bij beide locaties is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Op het terras toegestaan, mits aangelijnd. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Ja, bij beide locaties is WiFi beschikbaar.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Van oktober t/m februari kunt u op maandag en dinsdag enkel het ochtendarrangement wandelen.In deze periode dient u te starten bij Paviljoen Bleijenbeek daar Boscafé 't Rimpelt haar deuren om 16.00 uur sluit. 

Let op
- Het ochtendarrangement kan bij Boscafé 't Rimpelt enkel om 11.00 uur gestart worden.
- Deze route is niet rolstoeltoegankelijk.

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route