De lekkerste wandeltochten van
Nederland en België
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Wandelen door Nationaal Park Weerribben-Wieden - 15 km.

8,1 / 10
34 evaluatie(s)

Wandel mee door Nationaal Park Weerribben-Wieden en beleef de ontwikkeling van open water tot moerasbos. Spot typische moerasbewoners zoals vogels, reptielen en insecten die zich thuis voelen tussen de gevarieerde begroeiing en bijzondere plantenwereld. Ontdek dit prachtige stukje Nederland!

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij OSS&ZYL
Indien u ervoor kiest om te starten bij OSS&ZYL ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij OSS&ZYL.
- Vervolgens wandelt u verder naar Café-Restaurant 't Binnenhof Paasloo voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar OSS&ZYL waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Café-Restaurant 't Binnenhof Paasloo
Indien u ervoor kiest om te starten bij Café-Restaurant 't Binnenhof Paasloo ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Café-Restaurant 't Binnenhof Paasloo.
- Vervolgens wandelt u verder naar OSS&ZYL voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Café-Restaurant 't Binnenhof Paasloo waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

OSS&ZYL OSS&ZYL
Waterstaete 2
8376 JA Ossenzijl
-


Café-Restaurant 't Binnenhof Café-Restaurant 't Binnenhof
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
0561-452992
www.binnenhofpaasloo.nlPraktische informatie

Bij Binnenhof Paasloo zowel op het park als bij de B&B. Bij beide restaurants is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Bij beide restaurants zijn honden zowel binnen als buiten toegestaan, mits aangelijnd. Indien u start bij Binnenhof Paasloo kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice vanaf station Steenwijk of Wolvega. Neem hiervoor contact op met het restaurant. Bij beide restaurants is gratis WIFI aanwezig.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Van november t/m maart kan deze route op dinsdag niet gewandeld worden.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route