De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Genieten rondom de Gouden Ham - 9 km.

8,0 / 10
114 evaluatie(s)

Stap mee rondom recreatiegebied De Gouden Ham. Het is hier goed vertoeven en u wordt gastvrij ontvangen door beide restaurants voor een heerlijk gerecht. Ontdek dit prachtige gebied en kom genieten bij de Gouden Ham!

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Moeke Mooren
Indien u ervoor kiest om te starten bij Moeke Mooren ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Moeke Mooren.
- Vervolgens wandelt u verder naar De Korenmolen voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Moeke Mooren waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij De Korenmolen
Indien u ervoor kiest om te starten bij De Korenmolen ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij De Korenmolen.
- Vervolgens wandelt u verder naar Moeke Mooren voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar De Korenmolen waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Moeke Mooren Moeke Mooren
Blauwe Sluis 1b
6629 KK Appeltern
0487-541872
www.moekemooren.com

De Korenmolen De Korenmolen
Bovendijk 6
6627 KT Maasbommel
0487-542610
www.korenmolen.nlPraktische informatie

Bij beide restaurants is een overnachting mogelijk. Bij beide restaurants is parkeergelegenheid. Honden zijn niet toegestaan. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij beide restaurants is wifi aanwezig.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Vanaf 18 juni is enkel Moeke Mooren geopend. Mocht u in deze periode gaan Happen en Stappen ontvangt u alle gerechten bij Moeke Mooren.

- In oktober, november en december kunt u van maandag t/m vrijdag enkel starten bij Moeke Mooren. U komt in deze periode slechts bij 1 restaurant en ontvangt alle gerechten bij Moeke Mooren daar De Korenmolen gesloten is.
- Van april t/m september kunt u op maandag en dinsdag enkel starten bij Moeke Mooren. U komt in deze periode slechts bij 1 restaurant en ontvangt alle gerechten bij Moeke Mooren daar De Korenmolen gesloten is.

Let op
- Na het soepje kunt u zelf nog een activiteit ondernemen. Zo kunt u gaan forelvissen, zwemmen of deelnemen aan één van de watersportactiviteiten. Uiteraard kunt u ook nog een extra wandeling maken of direct verder wandelen naar het lunch- of hoofdgerecht.
- De kosten voor het pontje zijn niet inbegrepen en dient u ter plekke contant af te rekenen.
- De route heeft een etape van 8 kilometer en een etappe van 1 kilometer.
- Deze route is niet rolstoelvriendelijk. Wij adviseren u stevig schoeisel te dragen op deze route.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route