De lekkerste wandeltochten van
Nederland en België
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Rondje Rijsbergen - 11 km.

8,4 / 10
199 evaluatie(s)

In de Baronie van Breda, tegen de grens met België, ligt Rijsbergen. Een klein dorp in het stroomdal van de Aa. Rijsbergen is weliswaar klein van omvang, maar groot in wandelplezier: de omgeving is werkelijk doordrenkt met mooie wandelroutes. Wat ooit veengebied was, is door turfwinning getransformeerd tot natuurgebied. Een bestemming die u niet mag missen!

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Golfpark De Turfvaert
Indien u ervoor kiest om te starten bij Golfpark De Turfvaert ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Golfpark De Turfvaert.
- Vervolgens wandelt u verder naar Eetcafé De Tijd voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Golfpark De Turfvaert waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Eetcafé De Tijd
Indien u ervoor kiest om te starten bij Eetcafé De Tijd ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Eetcafé De Tijd.
- Vervolgens wandelt u verder naar Golfpark De Turfvaert voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Eetcafé De Tijd waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Golfpark De Turfvaert Golfpark De Turfvaert
Zwart Moerken 12
4891 TK Rijsbergen
076-5968354
www.deturfvaert.nl

Eetcafé De Tijd Eetcafé De Tijd
Antwerpseweg 24
4891 CP Rijsbergen
076-5968030
www.detijdrijsbergen.nlPraktische informatie

Geen overnachtingsmogelijkheden Bij beide restaurants kunt u gratis parkeren Bij de Turfvaert zijn honden enkel buiten (op het terras) toegestaan, mits aangelijnd. Bij Eetcafé De Tijd zijn honden wel binnen toegestaan. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij beide ondernemingen aanwezig

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Niet geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2022
- Op maandag kan deze route niet gewandeld worden.

- Van 24 t/m 31 december kan deze route niet gewandeld worden.

Praktische informatie 2022
- Van 1 t/m 7 januari kan deze route niet gewandeld worden.

Let op
- Deze route is niet rolstoeltoegankelijk.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route