De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Dwalen door de Loonse en Drunense Duinen - 16 km.

8,0 / 10
186 evaluatie(s)

Lekker struinen door het stuifzand, terwijl af en toe een das of ree het bos in schiet. In de Loonse en Drunense Duinen ligt een verrassing altijd op de loer. Dat komt ook door de wind, want die heeft hier vrij spel en zorgt voor een dagelijkse make-over. De ‘Brabantse Sahara’ toont iedere dag een ander gezicht. Ga mee naar een bestemming die nooit verveelt.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 11.30, 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij De Rustende Jager
Indien u ervoor kiest om te starten bij De Rustende Jager ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij De Rustende Jager.
- Vervolgens wandelt u verder naar Herberg De Drie Linden voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar De Rustende Jager waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Leuk weetje: in september 2020 heeft de Rustende Jager een koninklijke onderscheiding ontvangen in de vorm van het hofleverancierschap i.v.m. 100-jarig bestaan van hun bedrijf.

Start bij Herberg De Drie Linden
Indien u ervoor kiest om te starten bij Herberg De Drie Linden ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Herberg De Drie Linden.
- Vervolgens wandelt u verder naar De Rustende Jager voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Herberg De Drie Linden waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Herberg de Drie linden Herberg de Drie linden
Giersbergen 8
5151 RG Drunen
0416-372429
www.herbergdedrielinden.nl

De Rustende Jager De Rustende Jager
Oude Bosschebaan 11
5074 RC Biezenmortel
013-5111269
www.de-rustende-jager.nlPraktische informatie

Geen overnachtingsmogelijkheden U kunt bij beide restaurants gratis parkeren Mits aangelijnd toegestaan Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij beide restaurants aanwezig

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
Deze route kan 7 dagen per week gewandeld worden. 

Let op
- Het middagarrangement kan enkel gestart worden bij Herberg De Drie linden.
- Wij raden aan het middagarrangement vanaf oktober niet later dan 12.15 uur te starten. U wandelt namelijk door het bos en het wordt in deze periode al vroeg donker. U kiest als starttijd 12:30 uur en vermeld dan bij opmerkingen "Let op wij starten om 12:15 uur".

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.Coronamaatregelen:

Bij alle horecagelegenheden dient u vanaf zaterdag 25 september een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route