De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

In het spoor van Vincent van Gogh - 13 km.

7,3 / 10
72 evaluatie(s)

‘Iets groots ontstaat niet uit een impuls, maar uit de verzameling van kleine dingen.’ Was getekend: Vincent van Gogh. Deze wereldberoemde schilder had in Etten-Leur zijn eerste atelier, het begin van een fenomenaal nalatenschap. De wijsheid die in zijn woorden schuilt, blijkt ook tijdens een dagje Happen en Stappen: het gaat niet om één momentopname, maar om een lange aaneenschakeling van bijzondere belevenissen. Hoog tijd dus, om in zijn voetsporen te treden…

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Hotel 't Witte Paard
Indien u ervoor kiest om te starten bij Hotel 't Witte Paard ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Hotel 't Witte Paard.
- Vervolgens wandelt u verder naar Fletcher Hotel-Restaurant Trivium voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Hotel 't Witte Paard waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Fletcher Hotel-Restaurant Trivium
Indien u ervoor kiest om te starten bij Fletcher Hotel-Restaurant Trivium ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Fletcher Hotel-Restaurant Trivium.
- Vervolgens wandelt u verder naar Hotel 't Witte Paard voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Fletcher Hotel-Restaurant Trivium waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Hotel 't Witte Paard Hotel 't Witte Paard
Oude Bredaseweg 15
4872 AB Etten-Leur
076-3031301
www.hotelhetwittepaard.nl

Fletcher Hotel-Restaurant Trivium Fletcher Hotel-Restaurant Trivium
Trivium 72
4873 LP Etten-Leur
076- 501 0041
www.fletcherhoteltrivium.nlPraktische informatie

U kunt bij beide hotels rechtstreeks een hotelovernachting boeken U kunt bij Fletcher Hotels Trivium gratis parkeren, bij Hotel 't Witte Paard is gratis parkeren niet mogelijk. Mits aangelijnd toegestaan. Let op: Bij Hotel 't Witte Paard kunt u dan alleen in de lobby eten. Hotel 't Witte Paard is 400 meter van het treinstation gelegen Bij beide ondernemingen aanwezig

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2019
- Deze route kan 7 dagen per week gewandeld worden.

Let op:
- De route is rolstoeltoegankelijk.
- Indien u kiest voor het middagarrangement kunt u een bezoek brengen aan de Van Gogh kerk. Deze is van woensdag t/m zondag geopend van 13.30 tot 16.30 uur. Voor groepen vanaf 10 personen kan buiten deze tijden aanvraag gedaan worden.
De kosten hiervoor bedragen € 6,00 p.p. (reguliere prijs) en € 4,00 als u vooraf tickets besteld via Hotel 't Witte Paard.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route