De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Linie lopen langs 't Gein - 10 km.

8,4 / 10
178 evaluatie(s)

Het Liniepad ligt op het zuidoostfront van de Stelling van Amsterdam. Je wandelt langs forten en batterijen en over een liniedijk van het historische verdedigingswerk. De wandeling biedt je een weidse blik over het Utrechtse landschap met water, molens en langgerekte landerijen.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij deze Happen en Stappen route kunt u zelf bepalen of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Anna Haen
Indien u ervoor kiest om te starten bij Anna Haen ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Anna Haen
- Vervolgens wandelt u verder naar Ollie's Coffee and more voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Anna Haen waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Ollie's Coffee and more 
Indien u ervoor kiest om te starten bij Ollie's Coffee and more ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Ollie's Coffee and more.
- Vervolgens wandelt u verder naar Anna Haen voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Ollie's Coffee and more waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Ollieís Coffee and more Ollieís Coffee and more
Brugstraat 1
1391 GH Abcoude
0249-770433
www.olliescoffee.nl

Anna Haen Anna Haen
Gein Zuid 23a
1391 JE Abcoude
0294-288108
www.annahaen.nlPraktische informatie

Geen overnachtingsmogelijkheden Bij Ollie's Coffee and more kunt parkeren op het parkeerterrein gelegen aan de Dr. Van Doornplein in Abcoude. Gedeelte in de wandeling is een hond niet toegestaan Het startpunt, Ollie's coffee and More, ligt 1000 meter verwijderd van treinstation Abcoude. Bij beide restaurants aanwezig

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Niet geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2022
Deze route kan op dit moment niet gewandeld worden.

Let op
- Enkel het ochtendarrangement kan gewandeld worden en dit kan enkel gestart worden bij Ollie's Coffe and More.
- Deze route kunt u met maximaal 4 personen boeken. Wilt u met een grotere groep boeken, neem dan even contact op via info@happenenstappen.nl.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route