De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Het familiegevoel van Leusden - 15 km.

8,1 / 10
195 evaluatie(s)

Stad en dorp, oud en nieuw, natuur en cultuur: in Leusden komt het allemaal samen. Een charmante bestemming met nóg een troefkaart: Den Treek-Henschoten, een van de grootste landgoederen van Nederland. Familiebezit en juist daarom met grote zorg onderhouden. Statige boslanen en kleine kronkelpaadjes wijzen de weg, van de Utrechtse Heuvelrug tot de Gelderse Vallei.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 9.30, 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Pannenkoekenhuis Bergzicht
Indien u ervoor kiest om te starten bij Pannenkoekenhuis Bergzicht ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Pannenkoekenhuis Bergzicht.
- Vervolgens wandelt u verder naar Landgoed ISVW voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Pannenkoekenhuis Bergzicht waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Landgoed ISVW
Indien u ervoor kiest om te starten bij Landgoed ISVW ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Landgoed ISVW .
- Vervolgens wandelt u verder naar Pannenkoekenhuis Bergzicht voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Landgoed ISVW waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Pannenkoekenhuis Bergzicht Pannenkoekenhuis Bergzicht
Doornseweg 23
3931 MH Woudenberg
0343-444330
www.pannenkoekenhuizen.com/bergzicht

Landgoed ISVW Landgoed ISVW
Dodeweg 8
3832 RD Leusden
033-4650700
www.landgoedisvw.nlPraktische informatie

U kunt rechtstreeks via het Landgoed ISVW een overnachting boeken U kunt bij beide ondernemingen gratis parkeren Mits aangelijnd toegestaan Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij beide restaurants aanwezig

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Deze route kan 7 dagen per week worden gewandeld.
- Op zondag kan het arrangement enkel worden gestart bij Bergzicht. Hier zult u een heerlijke pannenkoek geserveerd krijgen.
- Op deze route kan het ochtendarrangement enkel om 11 uur worden gestart.

- Op 26 en 27 juli, 6, 7,  28 augustus, 4, 17 en 20 t/m 25 december en 31 december t/m 8 januari kan deze route niet gewandeld worden.

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route