De lekkerste wandeltochten van
Nederland en België
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Het vertier van klavertje vier - 15 km.

8,2 / 10
100 evaluatie(s)

Een klavertje vier is hét symbool voor geluk. Een toepasselijke naam voor het startpunt, want Happen en Stappen in het hart van Brabant betekent volop genieten van plant en dier. Dus trek de wandelschoenen aan en stap mee langs machtige eiken, kleurrijke orchideeën en statige grutto’s.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Eetcafe-Partycentrum Den Horst
Indien u ervoor kiest om te starten bij Eetcafe-Partycentrum Den Horst ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Eetcafe-Partycentrum Den Horst.
- Vervolgens wandelt u verder naar Eetcafé Kerkzicht voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Eetcafe-Partycentrum Den Horst waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Eetcafé Kerkzicht 
Indien u ervoor kiest om te starten bij Eetcafé Kerkzicht ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Eetcafé Kerkzicht.
- Vervolgens wandelt u verder naar Eetcafe-Partycentrum Den Horst voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Eetcafé Kerkzicht waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Eetcafe-Partycentrum Den Horst Eetcafe-Partycentrum Den Horst
Sint Josephstraat 1
5089 NK Haghorst
013-5042450
www.denhorst.nl

Eetcafé Kerkzicht Eetcafé Kerkzicht
Heuvelstraat 10
5087 AB Diessen
013-5046161
www.kerkzicht-diessen.nlPraktische informatie

Geen overnachtingsmogelijkheden bekend. U kunt bij beide ondernemingen gratis parkeren. Mits aangelijnd buiten toegestaan. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Wifi is aanwezig.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Niet geopend op maandag Geopend op dinsdag Niet geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Op maandag en woensdag kan deze route niet gewandeld worden

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Let op
- Het grootste deel van deze route loopt u over onverharde (zand)paden. Wij adviseren u daarom om goede wandelschoenen aan te trekken.
- Deze route is niet rolstoeltoegankelijk.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route