De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Dwalen door Drenthe - 11 km.

8,2 / 10
172 evaluatie(s)

Uitgestrekte velden met authentieke boerderijen. Rust en ruimte in overvloed. Soms lijkt de tijd er even stil te staan. Ontspannen en genieten gaat vrijwel vanzelf. Stap mee en ontdek hoe mooi Drenthe is.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Luning's restaurant & tapascafe
Indien u ervoor kiest om te starten bij Luning's restaurant & tapascafe ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Luning's restaurant & tapascafe.
- Vervolgens wandelt u verder naar Hotel De Stobbe voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Luning's restaurant & tapascafe waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Hotel De Stobbe
Indien u ervoor kiest om te starten bij Hotel De Stobbe ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Hotel De Stobbe.
- Vervolgens wandelt u verder naar Luning's restaurant & tapascafe voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Hotel De Stobbe waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Luning's restaurant & tapascafe Luning's restaurant & tapascafe
Brink 1
7963 AA Ruinen
0522-471238
www.restaurantluning.nl

Hotel De Stobbe Hotel De Stobbe
Westerstraat 84
7963 BE Ruinen
0522-471224
www.stobbe.nlPraktische informatie

u kunt direct een hotel overnachting boeken bij Hotel de Stobbe Bij beide restaurants kunt u gratis parkeren Honden zijn bij beide restaurants zowel binnen als buiten toegestaan, mits aangelijnd. 15 KM van station Hoogeveen of Meppel WIFI beschikbaar

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2020
Deze route kan 7 dagen per week gewandeld worden.

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route