De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Dwalen door Drenthe - 11 km.

8,2 / 10
231 evaluatie(s)

Uitgestrekte velden met authentieke boerderijen. Rust en ruimte in overvloed. Soms lijkt de tijd er even stil te staan. Ontspannen en genieten gaat vrijwel vanzelf. Stap mee en ontdek hoe mooi Drenthe is.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Luning's restaurant & tapascafe
Indien u ervoor kiest om te starten bij Luning's restaurant & tapascafe ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Luning's restaurant & tapascafe.
- Vervolgens wandelt u verder naar Hotel De Stobbe voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Luning's restaurant & tapascafe waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Hotel De Stobbe
Indien u ervoor kiest om te starten bij Hotel De Stobbe ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Hotel De Stobbe.
- Vervolgens wandelt u verder naar Luning's restaurant & tapascafe voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Hotel De Stobbe waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Luning's restaurant & tapascafe Luning's restaurant & tapascafe
Brink 1
7963 AA Ruinen
0522-471238
www.restaurantluning.nl

Hotel De Stobbe Hotel De Stobbe
Westerstraat 84
7963 BE Ruinen
0522-471224
www.stobbe.nlPraktische informatie

U kunt direct een hotel overnachting boeken bij Hotel de Stobbe Bij beide restaurants kunt u gratis parkeren Honden zijn bij beide restaurants zowel binnen als buiten toegestaan, mits aangelijnd. 15 KM van station Hoogeveen of Meppel Er is Wifi beschikbaar bij beide ondernemingen.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Vanaf november kan deze route op maandag en dinsdag niet gewandeld worden.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route