De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Over bergen en door dalen in het Rijk van Nijmegen - 15 km.

8,0 / 10
272 evaluatie(s)

Ingeklemd tussen Maas en Waal liggen de twee mooiste gemeenten van Nederland: Berg en Dal en Groesbeek! Geniet van het overweldigende landschap en de rijke cultuurhistorie. De grote hoogteverschillen zorgen voor prachtige vergezichten. Waan u op vakantie voor één dag en kom tot rust in deze mooie streek.

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij Fletcher Parkhotel-Restaurant Val Monte
Indien u ervoor kiest om te starten bij Fletcher Parkhotel-Restaurant Val Monte ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Fletcher Parkhotel-Restaurant Val Monte.
- Vervolgens wandelt u verder naar Golfen op het Rijk Nijmegen voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Fletcher Parkhotel-Restaurant Val Monte waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Golfen op het Rijk Nijmegen
Indien u ervoor kiest om te starten bij Golfen op het Rijk Nijmegen ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Golfen op het Rijk Nijmegen.
- Vervolgens wandelt u verder naar Fletcher Parkhotel-Restaurant Val Monte voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Golfen op het Rijk Nijmegen waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Fletcher Parkhotel Val Monte Fletcher Parkhotel Val Monte
Oude Holleweg 5
6572 AA Berg en Dal
024-6842000
www.parkhotelvalmonte.nl

Golfen op het Rijk van Nijmegen Golfen op het Rijk van Nijmegen
Postweg 17
6561 KJ Groesbeek
024-3976644
www.golfenophetrijk.nlPraktische informatie

U kunt overnachten bij Fletcher Parkhotel-Restaurant Val Monte. U kunt bij beide ondernemingen gratis parkeren. Mits aangelijnd toegestaan. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij beide ondernemingen aanwezig.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
Deze route kan 7 dagen per week gewandeld worden.

Let op
- Bij deze route kan het middagarrangement enkel gestart worden bij Fletcher Parkhotel-Restaurant Val Monte.
- Honden zijn enkel toegestaan op het terras, mits aangelijnd.
- Goede wandelschoenen zijn noodzakelijk voor deze route aangezien sommige stukken erg steil zijn. Deze route is dan ook niet geschikt voor buggy's en/of kleine kinderen of rolstoelen.
- Nadat u uw boeking heeft geplaatst, kunt u via info@happenenstappen.nl het GPX bestand opvragen van Etappe B aangezien dit een etappe van 9 kilometer door een zeer bosrijk gebied is.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route