De lekkerste wandeltochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Stappen door het Gemeijnt van Leek en Broek - 16 km.

7,9 / 10
94 evaluatie(s)

Bossen, akkers, kleine riviertjes en grootse vergezichten: Dat is Brabant ten voeten uit. Proef de sfeer in de historische omgeving rond De Brabantse Kluis en wandel door de eeuwenoude landerijen rond Gemert. Deze route herbergt het beste van hemel en aarde!

Happen en Stappen: 3 gangen, 2 restaurants, 1 mooie omgeving
Bij Happen en Stappen bepaalt u zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route u wilt starten. Daarnaast bepaalt u zelf of u het ochtendarrangement (€21,95 p.p.) of het middagarrangement (€27,95 p.p.) wilt boeken. U kunt bij het ochtendarrangement kiezen voor een starttijd van 10.00, 10.30 of 11.00 uur en voor het middagarrangement kunt u kiezen voor een starttijd van 12.30, 13.00 of 13.30 uur. Bij het startpunt ontvangt u een routebeschrijving, welke u aan het einde van de dag ook weer hier inlevert.

Start bij De Brabantse Kluis
Indien u ervoor kiest om te starten bij Brabantse Kluis ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Brabantse Kluis.
- Vervolgens wandelt u verder naar Koks Gemert voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Brabantse Kluis waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Start bij Koks Gemert 
Indien u ervoor kiest om te starten bij Koks Gemert ziet uw Happen en Stappen dagje er als volgt uit:
- Start met een lekker kopje koffie/thee met gebak bij Koks Gemert.
- Vervolgens wandelt u verder naar De Brabanste Kluis voor een smakelijk soepje.
- Daarna wandelt u terug naar Koks gemert waar u een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij het middagarrangement) geserveerd krijgt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Stappen route!Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Herberg De Brabantse Kluis Herberg De Brabantse Kluis
Kloosterdreef 8
5735 SJ Aarle-Rixtel
0492-468110
www.brabantsekluis.nl

Koks Gemert Koks Gemert
Koksedijk 25
5421 ZB Gemert
0492--361547
www.koksgemert.nlPraktische informatie

U kunt een overnachting boeken bij Herberg de Brabantse Kluis. Neem hiervoor contact op met 0492-468110 Bij beide restaurants kunt u gratis parkeren Mits aangelijnd toegestaan Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij beide restaurants is Wifi aanwezig

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Geopend op zondag Geopend op maandag Niet geopend op dinsdag Geopend op woensdag Geopend op donderdag Geopend op vrijdag Geopend op zaterdag

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Op dinsdag kan deze route niet worden gewandeld.

Let op
- Deze route is enkel te starten bij De Brabantse Kluis.
- Deze route is niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens.
- Deze route loopt deels langs de oevers van de Aa. Wanneer er lang niet is gemaaid kan de route minder goed begaanbaar zijn. U kunt dan op de meeste stukken een omleiding volgen welke op de routebeschrijving is aangegeven.

Deze route is te wandelen via de Happen en Stappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere wandeltocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Wandelt u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te wandelen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenenstappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route