Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Stappen
Happen en Stappen

Nieuwsbrief augustus 2023 (2)

De heide op z’n mooist: tips voor heerlijke wandelingen

De heide kleurt weer magisch paars op dit moment. Van zachte lavendeltonen tot dieppaarsrode tinten: al wandelend beleef je de ‘betovering’ van héél dichtbij. Laat je verrassen door de schoonheid van de natuur tijdens onze heerlijke heideroutes.

Wacht niet te lang!
De heide kleurt vroeg dit jaar, dus prik snel een datum. Bij Happen en Stappen kun je een dag vooraf (tot 17:00 uur) nog boeken. Dus mocht je deze week nog tijd hebben…

Bekijk al onze routesExplosie aan paars op de Elspeetsche Heide

Op de Elspeetsche Heide is het elk jaargetijde goed toeven, maar nu tijdens de bloeitijd van de heide is het toch wel echt een plek om instant verliefd op te worden.

Tijdens onze route ‘De schilderachtige Veluwe’ maak je een tocht van 19 km over de heide en door het bos. Je gaat je verwonderen over de rust en de stilte onderweg én natuurlijk over al die verschillende tinten paars.

Historisch weetje! In de omgeving van de Elspeetsche Heide liggen een aantal prehistorische grafheuvels. Je wandelt door een bijzonder gebied dus.

Bekijk De schilderachtige VeluweHaast je naar de schitterende Strabrechtse hei

Want die is nu toch wel echt op z’n állermooist! Plan een heerlijke Happen en Stappen-tocht in het ‘paarse paradijs’ en geniet tevens van de wonderschone vennen in het uitgestrekte gebied.

Onze route ‘Struinen over de Strabrechtse Heide’ vierde onlangs alweer zijn 1-jarige bestaan. Hoog tijd dus om eens te ontdekken! Ga bijvoorbeeld gezellig samen met je beste wandelvriendin.

Bekijk Struinen over de Strabrechtse HeideOp de uitkijk voor paars geluk

Heb jij altijd al eens zo’n paars tapijt van heide van bovenaf willen bekijken? Grijp nu je kans!

Tijdens onze route ‘Dwalen door Doorn en de Utrechtse Heuvelrug’ passeer je uitkijktoren De Kaap, die je kunt beklimmen voor een prachtig uitzicht op de Utrechtse Heuvelrug. Bloeiende heidevelden, uitgestrekte bossen, een verborgen kasteel: als je een beetje geluk hebt met het weer, ga je ongelooflijk veel moois zien!

Bekijk Dwalen door Doorn en de Utrechtse HeuvelrugPak de rust op de Sallandse Heuvelrug

Met bloeiende heide aan je zijde hoef je alleen nog maar te genieten. De Sallandse Heuvelrug is ook zo’n waanzinnig mooie plek met heerlijke heidelandschappen en adembenemende vergezichten.

Tijdens onze route kun je even ontsnappen aan de drukte van het moderne leven en gewoon genieten van de stilte. Dat is toch heerlijk!

Bekijk Stappen over de Sallandse HeuvelrugHonger van al die heide?

Wees gerust. Tijdens onze wandeltochten hoef je echt niet bang te zijn voor hongerklop. Onderweg ga je namelijk genieten van overheerlijke versnaperingen. Laat je maar lekker verrassen.
Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.