Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Stappen
Happen en Stappen

Nieuwsbrief augustus 2023 (1)

Zin in een Zeeuws wijntje? Op naar Aardenburg

Zak je deze zomer af naar Zeeland? Heerlijk zeg! Je kan natuurlijk alle dagen op het strand gaan liggen, maar een wandeling op zijn tijd is ook wel lekker. Helemaal tussen de Zeeuwse wijngaarden!

Wij hebben het allemaal al voor je geregeld met onze route ‘In de voetsporen van de Romeinen’. Alle ingrediënten voor een heerlijke wandelochtend of -middag zijn aanwezig: historie, lekker eten, heerlijke stilte. Neem een echte ‘Biezenhof’ erbij en genieten maar!

Bekijk In de voetsporen van de RomeinenFeelgood dagje ‘op vakantie’

Je gunt het iedereen, een lekker weekje van huis. Maar helaas zit een vakantie er voor sommige mensen – om welke reden dan ook – niet in deze zomer.

Wellicht lukt een Happen en Stappen-uitje wel? Vraag die lieve zus, vriend of buurvrouw gewoon eens mee. Zo krijgt hij of zij misschien toch nog een beetje een vakantiegevoel!

Vind jouw Feelgood-wandeling op onze websiteVéél te lekkere tussenstop in Lanaken

Ga je deze zomer met de auto richting Zuid-Frankrijk? Goed vooruitzicht! Misschien is het een leuk idee om een tussenstop te plannen in Lanaken (bij Maastricht).

Even lekker de benen strekken en een eindje gaan lopen in natuur. Want jazeker, ook daar in de Hoge Kempen is het machtig mooi. Maar vooral ook té lekker om zomaar voorbij te rijden. Je hebt tenslotte vakantie!

Tip! Deze route is natuurlijk ook een aanrader voor iedereen die in Zuid-Limburg op vakantie is of in Zuid-Limburg woont.

Bekijk Genieten van de natuur en gastvrijheid in LanakenVoel je de koning te rijk na bergen en dalen

Eerlijk is eerlijk, tijdens onze Happen en Stappen-tocht in het Rijk van Nijmegen moet je over bergen en door dalen. Een flinke training dus. Maar de vergezichten en lekkernijen onderweg maken alles goed. Dat beloven we! Meer verklappen we ook niet, want anders is de verrassing eraf en dat zou jammer zijn.

Hoewel, je mag natuurlijk best al even ‘spieken’ op onze website. Dan kun je meteen boeken voor in de vakantie.

Bekijk Over bergen en door dalen in het Rijk van NijmegenRazend gezellig (en toch ook rustig) in de Randstad

Ja natuurlijk is het altijd druk bij de molens van Kinderdijk in de zomer. Maar wij hebben toch een best wel rustige wandeltocht voor jou georganiseerd in het gebied. Die sowieso ansichtkaart waardig is. Dus laat je niet afschrikken door die hordes toeristen en plan gewoon een Happen en Stappen-ochtend of -middag ‘Langs de molens van Kinderdijk’.

Bovendien, een beetje gezelligheid is ook wel prettig. En mensen kijken onderweg is natuurlijk ook altijd erg leuk.

Bekijk Langs de molens van Kinderdijk
Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.