Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Stappen
Happen en Stappen

Nieuwsbrief juli 2023 (1)

Stappen in Salland? Loop lekker door Luttenberg!

De parel van Salland. Zo wordt het dorpje Luttenberg ook wel liefkozend genoemd. Niet vreemd, want het charmante karakter en vooral ook de idyllische ligging (aan de voet van de Sallandse Heuvelrug) maken van het dorpje een zeer aangename plek. Een plek waar wandelaars maar al te graag vertoeven.

Wil jij ook dolgraag een keer aan de wandel in Luttenberg en omgeving? Check dan onze route Happen en Stappen door de Parel van Salland en geniet onder andere van een heerlijk hoofdgerecht (of lunchgerecht) bij Café Brasserie de Schoenmaker. Dit restaurant is trouwens tevens het startpunt van de geheel vernieuwde Happen en Trappen-route Hartje Salland. Dus mocht je Luttenberg en omgeving liever op de fiets willen verkennen, dan is dat zeker ook een optie.Start de dag fris met een ochtendwandeling

Waarom altijd een uitstapje in de middag of avond? Bij Happen en Stappen kun je ook een ochtend-arrangement boeken. Met zo’n vroege wandeling stap je letterlijk fris en fit de dag in. Dat geeft natuurlijk een héél goed gevoel!

Bovendien ben je in de namiddag weer lekker thuis. Wel zo prettig op een warme zomerdag. En dan kun je mooi nog een wasje draaien. Hoewel, een boek lezen met een wijntje erbij is natuurlijk ook zalig na zo’n actieve ochtend.

Tip!
Een Happen en Stappen-ochtendwandeling met collega’s kan ook wonderen doen voor de creativiteit. Dus mocht je binnenkort nog een brainstormsessie hebben in de middag, neem dan eens een kijkje op onze website.

Bekijk Happen en Stappen RoutesHeerlijk bakkie met een gebakkie

Die kleine geluksmomenten, dáár maken wij graag kilometers voor! Jij ongetwijfeld ook, toch? Deze zomer hebben we weer heel veel heerlijke routes voor jou georganiseerd met, jazeker, altijd weer die overheerlijke start.

Vind jouw Happen en Stappen-route op onze websiteBen jij al aan het inpakken?

Zitten je wandelschoenen al netjes in de koffer? Of heb je ze gewoon los in die volgepakte auto of caravan gezet? Wat een fijn vooruitzicht, dat je bijna op vakantie gaat! Wij wensen iedereen die nu al vertrekt een hele fijne tijd toe. En uiteraard heel veel wandelplezier ook. En mocht je willen gaan Happen en Stappen, vergeet dan vooral niet om vooraf te reserveren. Check onze website voor alle beschikbare routes.
Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.