Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Stappen
Happen en Stappen

Nieuwsbrief september 2022

Heerlijk nazomeren op de Strabrechtse heide

Natuurlijk gaan we nog even volop buiten genieten deze septembermaand. Wat dacht je van een heerlijke wandeling op de Strabrechtse heide? We hebben een gloednieuwe Happen en Stappen-route voor je samengesteld in dit wonderschone gebied dat momenteel nog prachtig paars kleurt. Die wil je zeker niet missen!

Bekijk Struinen over de Strabrechtse Heide



Heiderijk, maar ook historisch spannend

Op zoek naar meer heerlijke heide? ‘Smokkelen over de Strijbeekse Heide’ is ook een erg leuke heiderijke Happen en Stappen-tocht. Tijdens deze grensroute wandel je door het gebied waar vroeger smokkelaars slopen om goederen en mensen illegaal over de grens te krijgen. Dit met gevaar voor eigen leven. Een spannend gebied dus voor een wandeltocht!

Bekijk Smokkelen over de Strijbeekse Heide



Panoramische vergezichten in Salland

Op de Sallandse Heuvelrug is het altijd een genot om te wandelen. Maak kennis met één van de grootste droge heidegebieden van West-Europa, waar korhoenders, nachtzwaluwen en zandhagedissen vrij spel hebben. Als je snel boekt kun je nog genieten van de (paars) bloeiende struikheide.

Ook zalig: bij Boerderij Sallandshoeve en Restaurant In de Tonne mag je heerlijk aanschuiven voor wat lekkers!

Ontdek Stappen over de Sallandse Heuvelrug



Heb jij nog cadeaubonnen thuis liggen?

De nazomer is dé perfecte tijd om cadeaubonnen te verzilveren. Op onze website vind je naast de ‘heideroutes’ nog veel meer mooie Happen en Stappen-tochten. Ga naar: www.happenenstappen.nl/routes

Ga je boeken met een Happen en Stappen-cadeaubon? Vul dan tijdens het boeken het 10-cijferige nummer in dat op de cadeaubon is vermeld. Je mag dit nummer invoeren onder het kopje ‘Cadeaubonnen’. Heel eenvoudig dus! Toch nog hulp nodig? We helpen je graag. Neem contact op met de klantenservice.



Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.