Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Stappen
Happen en Stappen

Nieuwsbrief augustus 2022

Hemels wandelen in heuvels en duinen

In de Nederlandse heuvels en duinen, daar is het goed toeven in de zomer. Toegegeven, een beetje power in de benen is wel handig tijdens het klimmen. Maar gelukkig wacht er na elke ‘berg’ weer een mooie verrassing in de vorm van een waanzinnig uitzicht. En dan hebben we het nog niet over de smakelijke beloningen gehad. Want vanzelfsprekend word je weer flink verwend onderweg.

Zin in een Happen en Stappen-wandeling met heuvels of duinen? Ga naar onze website en laat je lekker inspireren. Hieronder volgen ook alvast wat leuke tips.


Plaatje compleet: genieten in Berg en Dal

Ingeklemd tussen Maas en Waal ligt de wonderschone gemeente ‘Berg en Dal’. Geniet van het overweldigende landschap, de rijke cultuurhistorie en de wijnbouw. De grote hoogteverschillen zorgen voor prachtige vergezichten. Waan je op vakantie voor één dag en kom tot rust in deze mooie streek.

Tijdens de route pauzeer je bij Valmonte, waarbij je vanaf het terras een prachtig uitzicht hebt op de natuurlijke Ooijpolders.

Bekijk Over bergen en door dalen in het Rijk van Nijmegen



Duik lekker de Zuid-Hollandse duinen in

Aan de kust is het altijd een genot om te wandelen. Wandel mee, dwars door de duinen en over het strand van Ter Heijde in Zuid-Holland. Laat de wind lekker door je haren gaan en geniet van de surfers op zee. Bij Moments Beach en Fletcher Hotel Elzenduin mag je heerlijk aanschuiven voor wat lekkers!

Ontdek Dwars door de duinen



Ook een dikke kus voor deze kustduinen-route!

Bij Bergen aan Zee is het zeer aangenaam stappen. Wissel strand af met duinen en bossen en geniet ondertussen van heerlijke gerechten bij Zilt Bergen aan Zee en De Duinerij.

Bekijk Belevenissen in Bergen aan Zee


Waar is die kameel?

Sorry, een lift van een kameel of dromedaris is helaas niet inbegrepen bij een rondje ‘Dwalen door de Loonse en Drunense Duinen’. Maar wees gerust! De ‘Brabantse Sahara’ is gelukkig ook heel goed te doen met de eigen benenwagen. Bovendien krijg je tijdens de Happen en Stappen-tocht ‘Dwalen door de Loonse en Drunense Duinen’ ook nog veel lekkers onderweg!

Bekijk Dwalen door de Loonse en Drunense Duinen



Zuid-Limburgse vergezichten en vlaai

Natuurlijk mogen de Zuid-Limburgse heuvels niet ontbreken in deze nieuwsbrief. Bij de Happen en Stappen-route ‘Op avontuur door het Gulpdal’ is onthaasten de norm. We trakteren je onderweg op prachtige vergezichten en uiteraard is er die heerlijke Limburgse vlaai, het lekkere soepje en de lunch (of diner bij de middagtocht).

Bekijk Op avontuur door het Gulpdal



Heb jij nog cadeaubonnen thuis liggen?

De vakantie is dé perfecte tijd om cadeaubonnen te verzilveren. Op onze website vind je naast de heuvel- en duinentochten nog veel meer mooie Happen en Stappen-routes. Ga naar: happenenstappen.nl/routes

Ga je reserveren met een Happen en Stappen-cadeaubon? Vul dan tijdens het reserveren het 10-cijferige nummer in dat op de cadeaubon is vermeld. Je mag dit nummer invoeren onder het kopje ‘Cadeaubonnen’. Heel eenvoudig dus! Toch nog hulp nodig? We helpen je graag. Neem contact op met de klantenservice.



Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.