Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Stappen
Happen en Stappen

Nieuwsbrief juni 2022

Wandelen in de zomer: mag het een beetje beschut?

Een mooi zomers weertje, dat is natuurlijk fantastisch tijdens een Happen en Stappen-tocht. Maar de hele dag die brandende zon op je hoofd… Daar word je waarschijnlijk niet heel gelukkig van. Gelukkig bieden wij verkoeling.

Zo vind je bij ons heerlijke bosroutes. Of wat dacht je van een zalig zeebriesje tijdens het wandelen? Ook héél fijn op een zonovergoten dag!

Beschut bosavontuur of verkwikkende strandroute? Vind heel eenvoudig een heerlijke zomerwandeling via onze website.



Stap fris de dag door! 3 ‘coole’ routetips voor jou

O zo zalig in de Oisterwijkse bossen
Stappen door het bosrijke Brabantse Oisterwijk is heerlijk met warm weer! Prachtige vennen, een afwisselend boslandschap en verwennerij onderweg zorgen voor een instant vakantiegevoel!
Banjeren door de Oisterwijkse bossen en vennen

Op naar de Veluwe
De groene bosrijke omgeving van Schaarsbergen houdt jouw hoofd zeker koel in de zomer. Tijdens onderstaande Happen en Stappen-wandeling schuif je aan bij Het Boshuis en De Hofmeester.
Wandelen van Warnsborn tot Westerheide

Schilderachtige bossen en beekjes
Het zonnige Zuid-Limburg heeft ook heus wel wat koelere plekjes om te wandelen. Zo is het in het bosrijke Geuldal bijvoorbeeld best wel goed toeven op een warme zomerdag.
Genieten in het Geuldal



Lekkers in Losser en Lonneker

Een overheerlijk soepje en een lekker hoofdgerecht, dát gaat er uiteraard wel in tijdens een fijne middagwandeling door het bosrijke Twentse Losser en Lonneker. Grand Café Smit en restaurant Sprakel weten hoe ze jou op z’n Twents moeten verwennen! En dan hebben we het nog niet over het gebak gehad!

Laveren door Losser en Lonneker


Verkwikkend: boek een verwenuitje aan zee

Een fris zeewindje is altijd lekker op een warme zomerdag. Tijdens de route ‘Stappen over het Strand’ kun je jezelf weer helemaal opladen met nieuwe en frisse energie. Onderweg schuif je aan bij Beachclub ’t Gorsje en bij Bistro SKÅL, waar je heerlijk gaat genieten van welverdiende lekkernijen. Wie weet spot je ook nog een zeehond tijdens je wandeling!

Stappen over het Strand



Omdat Bobbie ook dol is op wandelen

Wist je dat er ook Happen en Stappen-routes zijn waarbij je hond mee mag? Je herkent ze aan het hondenlogo bij de ‘Praktische informatie’. Handig, want dan hoef je geen opvang te regelen voor je trouwe beestje. Honden dienen uiteraard wel aangelijnd te zijn.




Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.